Veļas žāvētājs Electrolux EW8H458B

Vairāk informācijas
Preces kods 804138
Specifikācija Ražojuma datu lapa
Elektroenerģijas patēriņš 235kWh/ gadā
Izmērs 85x59.3x60cm
Modelis EW8H458B
Trokšņa līmenis 66dB
Veļas ietilpība 8kg
Izpārdots
SKU
804138
Kluba biedriem 551.99 € Cena 585.99 €
Pieejamība veikalos

EW8H458B

"DelicateCare" 800 veļas žāvētājs - dziļums 63,8 cm.

 

Varat būt drošs, ka drēbes izskatīsies un jutīsies lieliski, pateicoties mūsu PerfectCare 800 žāvētāja DelicateCare sistēmai. Tā izvēlas apģērbam piemērotāko temperatūru, savukārt veļas tilpnes kustība ir pielāgota konkrētajam audumam. Tādēļ apģērbi tiek aprūpēti tieši tā, kā tas nepieciešams, pat tie, kurus jums pat prātā nenāktu likt žāvētājā.

 

Pielāgoti cikli, individuāla aprūpe.

Mūsu DelicateCare sistēma noregulē temperatūru un kustību atbilstoši audumam, lai nodrošinātu absolūti precīzu aprūpi. Drēbju kvalitāte saglabājas.

 

Precīza žāvēšana katru reizi.

Mūsu SmartSense sistēma nosaka katra apģērba gabala mitrumu. Tādēļ visas drēbes ir izžāvētas vienmērīgi un pasargātas no pārkaršanas, nodrošinot absolūti precīzu žāvēšanu.

 

Mazāk karstuma un rūpīgāk.

Mūsu GentleCare sistēma žāvē drēbes gandrīz uz pusi zemākā temperatūrā, kā to dara parastie žāvētāji, jūsu apģērbu audumi nekad netiks pakļauti nevajadzīgam karstumam.

 

Žāvējiet vēl vairāk, vienmērīgi un ērti.

Mūsu Gultasveļas XL un Jauktā XL programmas spēj efektīvi žāvēt vēl vairāk veļas, neprasot tam vairākus ciklus, ietaupot laiku un enerģiju. Tas ir ērts un individualizēts risinājums katrai dienai.

 

Mazāk laika un rūpīgāk.

Mūsu SensiCare sistēma noregulē žāvēšanas laiku atbilstoši mitruma līmenim katrā veļas ielādē. Ietaupot laiku un enerģiju un neatsakoties no aprūpes kvalitātes.

 

Search engine powered by ElasticSuite