Veļas mašīna Whirlpool TDLR 65220

Vairāk informācijas
Preces kods 507213
Centrifūgas klase B
Energoefektivitātes klase F
Modelis TDLR 65220
Zīmols Whirlpool
Izpārdots
SKU
507213
Kluba biedriem 365.99 € Cena 385.99 €
Pieejamība veikalos

Whirlpool brīvi stāvošā veļas mazgājamā mašīna ar ielādi no augšas: 6.5 kg.

TDLR 65220.

 

Tehnoloģija / Funkcijas.

Inovatīvas tehnoloģijas un īpašas funkcijas, kas uzlabo mazgāšanas rezultātus, uztur auduma kvalitāti un ar dažādiem automātiskajiem iestatījumiem atvieglotu lietošanu.

 

6TH SENSE TEHNOLOĢIJA.

Atklājiet perfektu aprūpi. 6th SENSE viedie sensori pielāgo resursus atbilstoši slodzes lielumam un veidam, sniedzot līdz pat 50%* enerģijas, ūdens un laika ietaupījumu. (Salīdzinājums starp maksimālo slodzi un 1 kg slodzi veļas mazgājamā mašīnā ar 6th SENSE funkciju programmā Cotton 60°.)

 

FRESHCARE.

Svaiga, sausa veļa. FreshCare funkcija nodrošina maigu centrifūgu, kad mazgāšanas cikls ir beidzies, tāpēc apģērbs ir svaigs, sauss un gatavs jums.

 

COLOURS 15°.

Zema temperatūra, perfekta aizsardzība. Funkcija Colours 15° nodrošina visu nepieciešamo kopšanu un aizsardzību, vienlaikus sniedzot optimālu mazgāšanas rezultātu visiem jūsu apģērbiem.

 

DURVJU ATVĒRŠANĀS SISTĒMA.

Viegla iekraušana un izkraušana. Jūsu veļas mazgājamās mašīnas durvju atvēršanas sistēma iekraušanu un izkraušanu padara vieglāku kā jebkad agrāk.

 

DRUM UP.

Izkraušana bez piepūles. Drum Up funkcija vieglai apģērba izņemšanai no veļas mazgājamās mašīnas. Automātiska cilindra pozicionēšana vieglai izkraušanai cikla beigās.

 

FUNKCIJA RAPID.

Ideāli rezultāti, ātrāk. Funkcija Rapid nodrošina ideālus mazgāšanas rezultātus daudz īsākā laikā.

 

Trokšņa līmenis.

Veļas mazgājamās mašīnas trokšņa līmenis decibelos.

 

 

SENSEINVERTER MOTORS.

Klusa veiktspēja. Šīs Whirlpool veļas mazgājamās mašīnas inovatīvais SENSE Inverter motors nodrošina ilgstošu un klusu veiktspēju. Izbaudiet gan ideālus rezultātus, gan papildu mieru un klusumu.

 

Centrifūgas efektivitāte.

Tvertnes rotācija jeb apgriezieni minūtē (rpm). Jo ātrāka veļas mazgājamās mašīnas centrifūga, jo sausāks izņemtais apģērbs.

 

1200 APGR./MIN.

Izcils ātrums. Whirlpool veļas mazgājamā mašīna ar centrifūgas ātrumu līdz 1200 apgriezieniem minūtē.

 

Energoefektivitātes novērtējums.

Veļas mazgājamās mašīnas energoefektivitātes novērtējums. Jo augstāks novērtējums, jo augstāka produkta energoefektivitāte.

 

IZCILA ENERGOEFEKTIVITĀTE: A+++ -20%.

Nepārspējama energoefektivitāte. Whirlpool veļas mazgājamā mašīna ar izcilu A+++ energoefektivitātes vērtējumu, kas samazina enerģijas patēriņu par 20%.

 

SENSEINVERTER MOTORS.

Klusa veiktspēja. Šīs Whirlpool veļas mazgājamās mašīnas inovatīvais SENSE Inverter motors nodrošina ilgstošu un klusu veiktspēju. Izbaudiet gan ideālus rezultātus, gan papildu mieru un klusumu.

 

Ietilpība.

Veļas mazgājamās mašīnas ietilpība kilogramos.

 

6,5 KG IETILPĪBA

Whirlpool veļas mazgājamā mašīna ar 6,5 kg cilindra ietilpību.

Search engine powered by ElasticSuite