Veļas mašīna Samsung WW90K44305W/LE

Vairāk informācijas
Preces kods 529100
Specifikācija Ražojuma datu lapa
Prece Veļas mašīna
Energoefektivitātes klase F
Modelis WW90K44305W/LE
Zīmols Samsung
Izpārdots
SKU
529100
Kluba biedriem 415.99 € Cena 439.99 €
Pieejamība veikalos

WW90K44305W - 9 kg mazgāšana, AddWash™.

 

- Digitālā invertora motors.

- Smart Check sistēma.

- Diamond Drum.

 

Papildiniet pat mazgāšanas laikā.

Aizmirsāt kreklu? Funkcija AddWash™ ļauj vienkārši un ātri pievienot aizmirstos apģērbus pat pēc mazgāšanas cikla sākšanās. Varat arī vienkārši pievienot ar roku mazgātos apģērbus, ko vēlaties vienkārši skalot vai izgriezt sausus.*

 

* Ja temperatūra cilindrā ir zemāka par 50℃, durtiņas AddDoor var atvērt jebkurā brīdī.

 

Vieda darbība. Ilgs kalpošanas laiks.

Ciparu invertora motors nodrošina teicamu energoefektivitāti, minimālu trokšņu līmeni un ilgu kalpošanu laiku. Tas patērē mazāk enerģijas nekā universālais motors un nodrošina izcilu izturību.*

 

* Motora radītais troksnis mazgāšanas laikā ir 5 dBA, bet veļas izgriešanas – 3 dBA. Datus apstiprina ERP marķējums, F500 8 kg 1400 apgr./min WF80F5E5P4W ciparu invertora motoram un 8 kg, 1400 apgr./min (WF1804WPC) universālajam motoram.

 

Viegla problēmu novēršana.

Funkcijas Smart Check automātiskā kļūmju uzraudzības sistēma nosaka un diagnosticē problēmas un nodrošina vienkāršus traucējummeklēšanas risinājumus ar viedtālruņa lietotnes palīdzību. Ietaupa laiku un samazina izmaksas, kā arī nepieciešamību vērsties pēc tehniskās palīdzības!

 

Maiga audumu kopšana.

Cilindra Diamond Drum unikālā viļņotā virsma ar rombveida formu nodrošina īpaši maigu apģērbu mazgāšanu. Tā mazie ūdens noteces caurumi arī aizsargā audumu, nepieļaujot drēbju ieķeršanos.

 

Search engine powered by ElasticSuite