Veļas mašīna LG F2J5WN7S

Vairāk informācijas
Preces kods 529158
Specifikācija Ražojuma datu lapa
Centrifūgas klase B
Energoefektivitātes klase F
Krāsa pelēka
Modelis F2J5WN7S
Izpārdots
SKU
529158
Kluba biedriem 365.99 € Cena 389.99 €
Pieejamība veikalos

F2J5WN7S

6 Motion veļas mašīna, 6.5kg ietilpība, A+++ -20% klase.

 

Galvenās Iezīmes:

- A+++ -20% energoefektivitāte.

- 6 Motion DD tehnoloģija.

- SmartThinQ™.

 

OPTIMĀLA drēbju mazgāšana ar 6 Motion DD.

Atkarībā no mazgāšanas programmas izvēles tehnoloģija 6 Motion Direct Drive griež trumuli dažādos virzienos, lai vienlaikus gan saudzētu veļu, gan arī izmazgātu to maksimāli tīru.

 

Apturiet ierīci un pievienojiet apģērbu.

Ja aizmirsāt veļas mašīnā ielikt kādu apģērba gabalu, vienkārši nospiediet taustiņu “Pause” un pievienojiet vēlamo lai cik tas liels būtu. Programmu “Kokvilna”, “Jaukta slodze”, “Viegli kopjama veļa” un “Speed14” laikā durvis mazgāšanas laikā var atvērt uzreiz* (aptuveni 3 sekunžu laikā)**.

 

MAZĀK VIBRĀCIJU, MAZĀK TROKŠŅU.

Mūsu veļas mašīnās tiek izmantots tiešās piedziņas motors, kas ir īpaši uzticams un ļoti kluss. Mēs apzināmies, ka tas ir viens no labākajiem veļas mašīnu motoriem, tāpēc mūsu ierīču motoram un detaļām tiek dota 10 gadu standarta garantija. Tas gan ir kaut kas nebijis, vai ne?

 

ĒRTA LIETOŠANA, IZMANTOJOT TEHNOLOĢIJU NFC.

Funkcija Tag On ļauj viedtālrunī lejupielādēt jaunas mazgāšanas programmas. Lai programmu instalētu ierīcē, pieskarieties NFC Tag On simbolam. Jūs varat saglabāt līdz 20 programmām, kuras katru gadu tiks atjauninātas. Funkcija Smart Diagnosis ļauj ātri identificēt gandrīz jebkuru nelielu kļūdu, pirms tā kļūst par būtisku problēmu.

Search engine powered by ElasticSuite