Sulu spiede Philips Viva Collection 150W melna

Vairāk informācijas
Preces kods 704983
Jauda (kW) 150W
Modelis HR 1889/70
Papildus info 70mm izmēra padeves atvere
Zīmols Philips
Prece nopērkama veikalos
SKU
704983
Lielā tīrīšana 150.49 € 29.02.2024 - 01.04.2024 Cena 214.99 €
Pieejamība veikalos

Ikdienas barības vielu papildinājums tikai 1 minūtes laikā. Iemalkojiet glāzi savas ikdienas veselīgās sulas. Philips zemo apgriezienu sulu spiede ir izcila sulu spiede. Šai lēnajai sulu spiedei ir XL izmēra padeves caurule, tāpēc jūs varat izspiest sulu no veseliem augļiem, dārzeņiem un lapu dārzeņiem. Skalošana aizņem vien 90 sekundes.

Aplikācija ar veselīgām un iedvesmojošām gardu sulu receptēm. Lejupielādējiet mūsu bezmaksas aplikāciju Philips Healthy Drinks ar gardu sulu receptēm un iedvesmojošu informāciju. No dzērieniem organisma attīrīšanai līdz enerģijas veicināšanai — pat sulas, kas veicinās veselīgu miegu! Tas viss ir papildināts ar detalizētu informāciju par uzturvielām.

Izspiediet sulu no saviem iecienītākajiem augļiem, tostarp — granātābola. Iegūstiet līdz pat 80 % no augļos un dārzeņos esošajām uzturvielām*. Izcila lēnas darbības sulu spiede lapu dārzeņiem.

70 mm padeves caurule ar plašu atvērumu. Taupiet laiku un izspiediet sulu ātrāk. Jums vairs nav jāsagriež gandrīz visi augļi un dārzeņi, lai ievietotu tos sulu spiedē. Vienkārši iebīdiet tos 70 mm XL padeves caurulē un katru dienu baudiet uzturvielu pārpilnību.

Noņemamās detaļas ir drošas mazgāšanai trauku mazgājamā mašīnā. Sulu spiedes unikālais dizains nodrošina ātru tās salikšanu, lai jūs varētu nekavējoties sākt lietot savu jauno zemo apgriezienu sulu spiedi. To var tikpat viegli izjaukt un iztīrīt. Visas noņemamās detaļas var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā, tāpēc sakopšana pēc ikdienas sulas pagatavošanas būs vēl vienkāršāka.

Tehnoloģija QuickClean ar vienkārši notīrāmu mikrosietiņu. Visas detaļas ir viegli noņemt un noskalot.

Ar pilienu apturēšanas sistēmu virtuves virsma vienmēr būs tīra. Jūsu virtuves virsma vienmēr būs tīra, pateicoties iestrādātajai pilienu apturēšanas sistēmai.

Search engine powered by ElasticSuite