Skuveklis Philips SatinShave Prestige

Vairāk informācijas
Preces kods 804068
Prece Skuveklis
Akum.uzl.laiks 8h
Akumul.darb.laiks 60 min
Krāsa balta/rozā
Modelis BRL 140/00
Papildus info ādas nostiepēja uzgalis, gludas slīdamības uzgalis, Griešanas ķemme, somiņa, tīrīšanas suka
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
804068
Kluba biedriem 45.99 € Cena 48.99 €
Pieejamība veikalos

Viegla virzība ādai saudzīgai skūšanai. Gluda, taču saudzīga kāju un ķermeņa skūšana. SatinShave Advanced Ladyshaver skuveklis garantē gludu ādu, skujoties pat vannā vai dušā. Gludi skūta āda bez iekaisuma, viegli un ērti.

 

Peldošs sietiņš līdzenam skuvumam. Peldošs sietiņš dabiski slīd pāri jūsu ķermeņa izliekumiem un kontūrām, saglabājot ciešu saskari ar ādu līdzenam skuvumam.

 

Pērļu uzgaļa trimmeris aizsargā pret skrāpējumiem. Noapaļotā pērļu uzgaļa trimmeris pirms un aiz skūšanas sietiņa nodrošina gludu skuevekļa kustību pāri ādai un novērš ādas saskrāpēšanu, lai saudzētu ādu.

 

Pirmais epilators ar S formas rokturi. Ergonomisko S formas rokturi ir viegli kontrolēt maksimālām ērtībām un labākai sniedzamībai ar dabiskām un precīzām kustībām pa visu ķermeni.

 

Mitrai un sausai lietošanai vannā vai dušā. Saudzīgai un ērtai izmantošanai dušā vai vannā, ar neslīdošu rokturi optimālai mitrai un sausai lietošanai.

 

Akumulatora indikatora lampiņa. Akumulatora indikatora lampiņa norāda, kad skuveklis tiek uzlādēts, tam ir pilns vai tukšs akumulators.

Search engine powered by ElasticSuite