Skuveklis Philips SatinShave Prestige

Vairāk informācijas
Preces kods 704676
Prece Skuveklis
Akum.uzl.laiks 1h
Akumul.darb.laiks 60min.
Komplektā ādas nostiepēja uzgalis, Bikini trimmera galviņa, bikini trimmera ķemme, ceļojumu uzgalis, somiņa, tīrīšanas suka
Modelis BRL 170/00
Papildus info mitrai un sausai lietošanai, Multiflex galviņa ar dubultu sietiņu
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
704676
Kluba biedriem 65.99 € Cena 69.99 €
Pieejamība veikalos

Precīzs, gluds skuvums. Gluda un ērta skūšanās kājām un ķermenim. Mūsu labākā skūšanās sistēma nodrošina zīdaini gludu ādu bez iekaisuma. SatinShave Prestige — tik patīkams, ka varat skūties kaut katru dienu, taču skuvums ir tik gluds, ka tas nav nepieciešams.

 

Mūsu labākā sistēma visgludākajai skūšanai. Kustīgie izliektie asmeņi ir par 75% efektīvāki nekā parastie sieviešu skuvekļu asmeņi. Zem aizsargājoša sietiņa asmeņi seko jūsu ādas kontūrām, lai nodrošinātu visgludāko skuvumu.

 

Multiflex galviņa ar dubultu sietiņu, lai nogrieztu visus matiņus. Virzot skuvekli pāri ķermenim, Multiflex galviņa ar peldošajiem sietiņiem un lokano kakliņu kustas, lai nodrošinātu optimālu saskari ar ādu. Dubultais skūšanas sietiņš nodrošina, ka tiek nogriezti visi matiņi.

 

Maigi komfortabli spilventiņi ērtām sajūtām. Maigie komfortablie spilventiņi visās skūšanas galviņas pusēs nodrošina gludu slīdāmību un saudzīgu sajūtu uz ādas, īpaši izliektās zonās.

 

Pērļu uzgaļa trimmeris un aizgaļi aizsargā pret skrāpējumiem. Noapaļotais pērļu uzgaļa trimmeris un aizsargi zem trimmera aizsargā ādau pret skrāpējumiem.

 

Mitrai un sausai lietošanai vannā vai dušā. Saudzīgai un ērtai izmantošanai dušā vai vannā, ar neslīdošu rokturi optimālai mitrai un sausai lietošanai

 

Akumulatora indikatora lampiņa. Akumulatora indikatora lampiņa norāda, kad skuveklis tiek uzlādēts, tam ir pilns vai tukšs akumulators.

 

Pirmais epilators ar S formas rokturi. Ergonomisko S formas rokturi ir viegli kontrolēt maksimālām ērtībām un labākai sniedzamībai ar dabiskām un precīzām kustībām pa visu ķermeni.

 

5 minūšu ātrā uzlāde pilnvērtīgam skuvumam.

 

Search engine powered by ElasticSuite