Skuveklis Philips 3000.sērija S3134/51

Vairāk informācijas
Preces kods 804182
Prece Skuveklis
Akum.uzl.laiks 1h
Akumul.darb.laiks 60 min
Komplektā aizsargvāciņš, Izbīdāmais trimmeris
Modelis S3134/51
Papildus info 5 min ātrā uzlāde, 5 virzienu Pivot&Flex galviņas, pašuzasinošie asmeņi, PowerCut asmeņu sistēma
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
804182
Akcijas cena 59.99 € 31.03.2024 - 01.05.2024 Cena 74.99 €
Pieejamība veikalos

Gluds skuvums, lielāks komforts. Philips 3000. sērijas skuveklis 3000 padara skūšanos parocīgu un komfortablu. Tā 5D Pivot & Flex galviņas, PowerCut asmeņu sistēma un mitrā vai sausā funkcija nodrošina tīru un komfortablu rezultātu.

 

5D Pivot & Flex Heads seko līnijām, padarot skūšanos komfortablu. Izbaudiet gludu skūšanos, sekojot sejas kontūrām ar 5 virzienos pagriežamām, noliecamām un peldošām kustībām. Galviņa saskaras ar jūsu seju ideālā leņķī un pielāgojas sejas un kakla līnijām, radot vienmērīgu saskari ar ādu.

 

PowerCut Blades ir izstrādāti vienmērīgas un gludas skūšanās nodrošināšanai. Izbaudiet nemainīgus skūšanās rezultātus ar pašuzasinošajiem asmeņiem, kas ir precīzi izstrādāti ērtai un gludai skūšanai.

 

Skujieties mitrā vai sausā veidā, iegūstot ērtu sauso vai atsvaidzinošu mitro skuvumu. Iegūstiet ērtu sausu vai atsvaidzinošu mitro skuvumu ar želeju vai putām pat dušā.

 

60 minūšu ilga skūšanās bez vada pēc 1 stundas uzlādes. Skujieties līdz 60 minūtēm pēc 1 stundas uzlādes. Skuveklis darbojas tikai tad, kad netiek uzlādēts.

 

Atvēršana ar vienu pieskārienu vieglai tīrīšanai. Viegli notīriet skuvekli. Ar pogas pieskārienu atvāziet skuvekļa galviņu un noskalojiet ar ūdeni.

 

1 iedaļas akumulatora indikators, lai no skuvekļa iegūtu labāko rezultātu. Izmantojiet intuitīvo indikatoru, lai redzētu, kad akumulatora uzlādes līmenis ir zems, tukšs vai pilnībā uzlādēts.

 

5 min ātrā uzlāde nodrošina 1 pilnai skūšanās reizei nepieciešamo jaudu Steidzaties? Uz 5 min iespraudiet savu skuvekli kontaktligzdā un iegūstiet jaudu, kuras pietiek 1 pilnai skūšanās reizei.

 

27 pašuzasinošie asmeņi nodrošina vienmērīgu, gludu skūšanos. Iegūstiet vienmērīgi gludu skuvumu ikreiz ar 27 pašuzasinošajiem, precīzi izstrādātajiem asmeņiem.

 

Izbīdāmais trimmeris ūsām un vaigu bārdai. Izmantojiet izbīdāmo trimmeri, lai pabeigtu apgriešanu. Tas ir perfekti piemērots ūsu kopšanai un vaigu bārdas apgriešanai.

 

Ergonomisks rokturis ērtai lietošanai. Lietojiet savu ergonomiskā dizaina skuvekli, kas skūšanās laikā palīdz saglabāt drošu saķeri, ar pārliecību.

 

Gumijas rokturis ērtai lietošanai bez slīdēšanas. Lietojiet savu skuvekli ērti un precīzi, pateicoties ergonomiskajai pretslīdes gumijai, kas ļauj to droši noturēt arī mitru.

 

Aizsarguzgalis skūšanās galviņu starp skūšanās reizēm uztur tīru. Uzturiet skūšanās galviņu starp skūšanās reizēm vai ceļojuma laikā tīru un drošībā.

Search engine powered by ElasticSuite