Skuveklis Philips 1000.sērija

Vairāk informācijas
Preces kods 804180
Prece Skuveklis
Akum.uzl.laiks 8h
Akumul.darb.laiks 40 min
Barošanas veids Akum./ No tīkla
Komplektā Aizsargvāciņš
Modelis S1232/41
Papildus info 4 virzienu Flex galviņas, pašuzasinošie asmeņi, PowerCut asmeņu sistēma
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
804180
Kluba biedriem 45.99 € Cena 49.99 €
Pieejamība veikalos

Elektr. skuveklis sausajai skūšanai.

 

Gluds skuvums, bez uztraukumiem. Philips 1000. sērijas skuveklis padara skūšanos vieglu un ērtu par pieejamu cenu ar pašasinošiem PowerCut asmeņiem, un tas ir pilnībā mazgājams.

 

PowerCut Blades ir izstrādāti vienmērīgas un gludas skūšanās nodrošināšanai. Izbaudiet nemainīgus skūšanās rezultātus ar pašuzasinošajiem asmeņiem, kas ir precīzi izstrādāti ērtai un gludai skūšanai.

 

4D Flex Heads seko jūsu sejas kontūrām, nodrošinot gludu skuvumu. Izbaudiet ērtu gludu skūšanos ar galviņām, kas spēj noliekties un veikt peldošas kustības 4 virzienos. Galviņa pielāgojas jūsu sejas līnijām, nodrošinot vienmērīgu saskari ar ādu bez liela spiediena.

 

Atvēršana ar vienu pieskārienu vieglai tīrīšanai. Viegli notīriet skuvekli. Ar pogas pieskārienu atvāziet skuvekļa galviņu un noskalojiet ar ūdeni.

 

Izmantošanai ar vai bez vadiem. Skujieties tieši tad, kad vēlaties, ar skuvekli, kas ir gatavs tad, kad jūs esat. Izmantojiet bez vada vai pievienojiet to elektrotīklam, lai skūtos tad, kad akumulators ir tukšs.

 

1 iedaļas akumulatora indikators, lai no skuvekļa iegūtu labāko rezultātu. Izmantojiet intuitīvo indikatoru, lai redzētu, kad akumulatora uzlādes līmenis ir zems, tukšs vai pilnībā uzlādēts.

 

40 minūšu ilga skūšanās bez vada pēc 8 stundu uzlādes. Skujieties bez vada līdz 40 minūtēm pēc 8 stundu uzlādes. Vai skujieties, pievienojot strāvas vadu elektrotīklam, kad akumulators ir tukšs.

 

27 pašuzasinošie asmeņi nodrošina vienmērīgu, gludu skūšanos. Iegūstiet vienmērīgi gludu skuvumu ikreiz ar 27 pašuzasinošajiem, precīzi izstrādātajiem asmeņiem.

 

Izbīdāmais trimmeris ūsām un vaigu bārdai. Izmantojiet izbīdāmo trimmeri, lai pabeigtu apgriešanu. Tas ir perfekti piemērots ūsu kopšanai un vaigu bārdas apgriešanai.

 

Ergonomisks rokturis ērtai lietošanai. Lietojiet savu ergonomiskā dizaina skuvekli, kas skūšanās laikā palīdz saglabāt drošu saķeri, ar pārliecību.

 

IPX7 ūdensdrošs vieglai tīrīšanai. Viegli iztīriet IPX7 ūdensdrošo skuvekli zem krāna. IPX7 vērtējums nozīmē to, ka skuvekli var iegremdēt 1 metru dziļā ūdenī līdz 30 minūtēm.

 

Aizsarguzgalis skūšanās galviņu starp skūšanās reizēm uztur tīru. Uzturiet skūšanās galviņu starp skūšanās reizēm vai ceļojuma laikā tīru un drošībā.

 

Search engine powered by ElasticSuite