Putekļu sūcējs rokas Philips SpeedPro zils

Vairāk informācijas
Preces kods 804258
Prece Putekļu sūcējs
Akum.uzl.laiks 5h
Akumul.darb.laiks 20-40 min
Modelis FC6724/01
Papildus info 180° sūkšanas uzgalis, Rokas un kāta tipa putekļsūcējs vienā ierīcē, šaurais uzgalis
Putekļu nodalījuma tilpums (L) 0.4
Prece nopērkama veikalos
SKU
804258
Kluba biedriem 284.89 € Cena 299.99 €
Pieejamība veikalos

Ātrs. Liela jauda arī grūti aizsniedzamās vietās. Jaunais SpeedPro bezvadu putekļsūcējs nodrošina ātru tīrīšanu, pateicoties tā spējai aizsniegt tālas vietas. Tas ir aprīkots ar 180° sūkšanas uzgali precīzai putekļu savākšanai, pat grūti aizsniedzamās vietās – tuvu sienām, mēbelēm un stūros.

180° sūkšanas uzgalis jaudīgai un precīzai netīrumu savākšanai. 180° sūkšanas uzgalis ir izstrādāts precīzai un jaudīgai putekļu un netīrumu savākšanai no jebkāda veida grīdas seguma, kā arī grūti sasniedzamās vietās.

Divi ātruma iestatījumi, lai noregulētu atbilstoši atšķirīgiem grīdu segumiem un netīrumu veidiem.

Tīrīšanas jauda līdz pat 40 minūtēm, izmantojot 21,6 V litija jonu baterijas. Augstas veiktspējas 21,6 V litija jonu baterijas nodrošina līdz pat 40 minūšu darbības laiku parastajā režīmā un 20 minūšu darbības laiku turbo režīmā.

Integrēta rokas ierīce, šaurais uzgalis un birste. Piederumus ir vienkārši izmantot, veicot tikai vienu klikšķi. Noņemamā rokas ierīce pārvērš SpeedPro divās ierīcēs. Birstes piederums ir integrēts caurulē, lai tas vienmēr būtu pieejams, tīrot griestus un plauktus.

Ātri piekļūstiet ir visur, pat zem zemām mēbelēm. SpeedPro ir elastīgs un viegli manevrējams. Putekļu nodalījums atrodas augšpusē, ļaujot sūkt zemākā leņķī, un ir pilnībā plakans grīdas līmenī, ļaujot sūkt zem zemām mēbelēm.

Unikālo putekļu nodalījumu var iztukšot, neradot putekļu mākoņus. Putekļsūcēja putekļu nodalījumu var vienkārši noņemt un higiēniski iztukšot, neradot putekļu mākoņus.

PowerBlade motors ir konstruēts darbam ar lielu gaisa ātrumu, lai nodrošinātu spēcīgu un precīzu uzsūkšanu uzgaļa līmenī.

PowerCyclone 7 tehnoloģija nekavējoties atdala putekļus no gaisa, nodrošinot spēcīgu veiktspēju ilgāk.

Mazgājamais filtrs ilgāk nodrošina lielu gaisa ātrumu. Filtrācijas sistēma motoram pievada atpakaļ tīru gaisu, nodrošinot lielu gaisa ātrumu un ilgāku veiktspēju.

Search engine powered by ElasticSuite