Putekļu sūcējs rokas Philips 56W zils (lādēj.)

Vairāk informācijas
Preces kods 504164
Akumulatora veids Ni-MH
Barošana No akumulatora
Darbības laiks 9 min
Krāsa Balta/ Zila
Lādēšanas laiks 16-18 h
Modelis FC 6142/01
Putekļu savākšanas veids konteiners (sausais)
Izpārdots
SKU
504164
Kluba biedriem 61.99 € Cena 65.99 €
Pieejamība veikalos

Jaudīgs MiniVac labākam tīrīšanas rezultātam. Iegūstiet labākus tīrīšanas rezultātus ar spēcīgo Philips MiniVac Wet&Dry 4,8 V putekļsūcēju. Ērti iztīriet gan šķidrumus, gan parastus netīrumus, izmantojot mitrās un sausās tīrīšanas sistēmu. Aerodinamiskais uzgaļa dizains nodrošina lielisku putekļu uzsūkšanu.

Plāna uzlādes bāze (sienai vai galdam). Jūs varat glabāt Philips Mini Vac uz ērtas uzlādēšanas pamatnes, kas var būt piestiprināta pie sienas vai novietota uz galda. Tas nozīmē, ka Mini Vac, ar tā jaudīgo, atkārtoti uzlādējamo bateriju, ir vienmēr gatavs darbam.

Divpakāpju bezmaisa cikloniska gaisa plūsma optimālai filtrēšanai. Lai nodrošinātu optimālu, jaudīgu sūkšanu un nemainīgu tīrīšanas veiktspēju, bezmaisa cikloniskā gaisa plūsma notur netīrumus putekļsūcēja iekšpusē. Tā 2 pakāpju filtrēšanas sistēma nodrošina, ka pēc nokļūšanas putekļsūcējā netīrumi vairs nevar no tā izkļūt. Pirmais filtrs bloķē lielāko daļu netīrumu, kamēr otrs filtrs aiztur mazās netīrumu daļiņas.

Riņķveida rokturis ērtākai satveršanai. Philips Mini Vac ir riņķveida rokturis, kas nodrošina ērtāku satveršanu. Jūs varat turēt Mini Vac sev ērtākajā veidā.

Jaudīgas 4,8 V NiMH baterijas.

Aerodinamisks uzgaļa dizains labākai putekļu savākšanai. Philips MiniVac aerodinamiskais uzgaļa dizains ir izveidots, lai nodrošinātu optimālu putekļu savākšanu, tostarp pat vissmalkāko putekļu daļiņu. Uzgaļa ergonomiskā forma palīdz iztīrīt pat visgrūtāk aizsniedzamās vietas.

Vienkārši noņemams uzgalis vieglai iztukšošanai. Philips MiniVac putekļsūcēju var viegli un ātri iztukšot, un tas nodrošina higiēnisku tīrību. Philips MiniVac ir aprīkots ar uzgali, kuru var vienkārši noņemt ar vienu kustību, tādējādi varat iztukšot MiniVac, nepieskaroties netīrumiem.

Search engine powered by ElasticSuite