Putekļu sūcējs rokas Philips 120W melns

Vairāk informācijas
Preces kods 704155
Jauda (kW) 120W
Modelis FC 6141/01
Putekļu savākšanas veids Konteiners
Izpārdots
SKU
704155
Kluba biedriem 61.99 € Cena 65.99 €
Pieejamība veikalos

Notīriet savu auto kā nekad agrāk. Iegūstiet labāku tīrīšanas rezultātu ar jaudīgo Philips MiniVac 12 V jūsu automašīnai. 2 pakāpju bezmaisa cikloniskā gaisa plūsma nodrošina ilgstošu veiktspēju, bet aerodinamiskais uzgaļa dizains garantē lielisku putekļu savākšanu.

Divpakāpju bezmaisa cikloniska gaisa plūsma optimālai filtrēšanai. Lai nodrošinātu optimālu, jaudīgu sūkšanu un nemainīgu tīrīšanas veiktspēju, bezmaisa cikloniskā gaisa plūsma notur netīrumus putekļsūcēja iekšpusē. Tā 2 pakāpju filtrēšanas sistēma nodrošina, ka pēc nokļūšanas putekļsūcējā netīrumi vairs nevar no tā izkļūt. Pirmais filtrs bloķē lielāko daļu netīrumu, kamēr otrs filtrs aiztur mazās netīrumu daļiņas.

Aerodinamisks uzgaļa dizains labākai putekļu savākšanai. Philips MiniVac aerodinamiskais uzgaļa dizains ir izveidots, lai nodrošinātu optimālu putekļu savākšanu, tostarp pat vissmalkāko putekļu daļiņu. Uzgaļa ergonomiskā forma palīdz iztīrīt pat visgrūtāk aizsniedzamās vietas.

Automašīnas kontaktdakša neierobežotai darbībai. Philips MiniVac automašīnai ir ideāli piemērots automašīnas tīrīšanai, jo tas ir aprīkots ar automašīnas spraudni, lai piekļūtu pat vissarežģītākajām vietām bez nepieciešamības uzlādēt MiniVac. Tas vienmēr ir gatavs lietošanai!

Riņķveida rokturis ērtākai satveršanai. Philips Mini Vac ir riņķveida rokturis, kas nodrošina ērtāku satveršanu. Jūs varat turēt Mini Vac sev ērtākajā veidā.

Glabāšanas soma uzglabāšanai automašīnā. Glabāšanas soma sniedz iespēju glabāt visus papildpiederumus un automašīnas spraudni vienuviet, lai jums jebkurā brīdī būtu pa rokai viss nepieciešamais automašīnas tīrīšanai!

Plašs vispusīgu papildpiederumu klāsts. Philips MiniVac putekļsūcējs tiek piegādāts ar plašu papildpiederumu klāstu, lai maksimāli atvieglotu automašīnas tīrīšanu. Komplektācijā ietverta maza un liela birste, mazs un liels šaurais uzgalis un gara caurule; ideāli piemērots pat grūti aizsniedzamu vietu tīrīšanai. Kopumā tā ir ideāla kombinācija jūsu automašīnas tīrīšanai!

Piemērots 12 V barošanai ar autom. Spraudni. Pievienojiet Philips MiniVac automašīnas barošanas avotam, lai iegūtu 12 V strāvas padevi optimālam tīrīšanas sniegumam.

 

Search engine powered by ElasticSuite