Putekļu sūcējs Philips PowerPro Compact 900W melns

Vairāk informācijas
Preces kods 804209
Jauda (kW) 900W
Modelis FC9331/09
Prece nopērkama veikalos
SKU
804209
Kluba biedriem 152.99 € Cena 159.99 €
Pieejamība veikalos

Kompakts, bet jaudīgs. Philips PowerPro Compact uzsūc vairāk putekļu* un aiztur 99,99 % putekļu daļiņu, nodrošinot tīru grīdu un svaigu gaisu. Pateicoties spēcīgajai cikloniskajai darbībai un progresīvajai konstrukcijai, netīrumi tiek aizturēti, lai kontrolētu putekļus pat iztukšošanas laikā.

TriActive uzgalis veic 3 tīrīšanas darbības vienlaikus. TriActive uzgalis iztīra grīdas vienā piegājienā, veicot 3 darbības:

1) tas uzmanīgi paver paklāju ar īpaši izstrādātu virsmu, lai izsūktu apakšā esošos putekļus;

2) lielākā atvere uzgaļa priekšpusē vienkārši savāc lielos netīrumus;

3) divi sānu gaisa kanāli savāc putekļus un netīrumus, kas atrodas tuvu pie mēbelēm un sienām.

PowerCyclone 5 tehnoloģija atdala putekļus no gaisa. Ekskluzīvā PowerCyclone 5 tehnoloģija strauji pūš gaisu cikloniskajā kamerā, lai atdalītu putekļus. Spēcīgā virpuļojošā darbība palielina gaisa plūsmu un veiktspēju, lai panāktu ievērojamus tīrīšanas rezultātus.

ActiveLock savienojumi viegli pielāgojas jebkuram uzdevumam. ActiveLock savienojumi nozīmē, ka tīrīšanas laikā uzgaļi un piederumi vienkārši piespiežas tiem paredzētajā vietā uz teleskopiskās caurules.

Lielie riteņi tīrot nodrošina vienmērīgu kustību kontroli.

Vienkārši iztukšot, ar vienu roku kontrolējot putekļus. Putekļu tvertne ir atdalāma ar vienu roku un kontrolē putekļus iztukšošanas laikā, pateicoties tās unikālajai formai un gludajai virsmai.

Mīkstā birste, kas integrēta rokturī, vienmēr gatava lietošanai. Putekļu birstes piederums ir iebūvēts rokturī, tāpēc tā vienmēr ir gatava lietošanai uz mēbelēm, plakanām virsmām un polsterējuma.

Allergy H13 filtru sistēma aiztur > 99,9 % smalko putekļu. Pilnībā noslēgta filtra sistēma aiztur > 99,9 % smalko putekļu daļiņu, ieskaitot ziedputekšņus, mājdzīvnieku spalvas un putekļu ērcītes, un šādi palīdz cilvēkiem, kuri cieš no alerģijām vai kuriem ir nepieciešams augstāks higiēnas līmenis. Filtrācijas līmenis atbilst HEPA 13*.

Pateicoties lielajai sūkšanas jaudai un augstas veiktspējas uzgaļiem, varat savākt 99,9 % smalko putekļu.

900 W motors spēcīgai sūkšanas jaudai. Mūsu efektīvais motors ģenerē lielu sūkšanas jaudu un rūpīgai tīrīšanai katrā reizē izmanto mazāk enerģijas.

 

*Salīdzinājumā ar PowerPro Compact FC9323/09

*Filtrācijas līmeņi ir pārbaudīti saskaņā ar EN60312-1-2017 un ir līdzvērtīgi HEPA 13

*Savāc 99,9 % putekļu uz cietajām grīdām ar šaurām spraugām (IEC62885-2).

Search engine powered by ElasticSuite