Putekļu sūcējs Philips PowerPro 900W melns/zaļš

Vairāk informācijas
Preces kods 704648
Elektroenerģijas patēriņš 22kWh/ gadā
Krāsa Melna/ Zaļa
Modelis FC 9744/09
Prece nopērkama veikalos
SKU
704648
Akcijas cena 229.99 € 30.04.2024 - 01.06.2024 Cena 269.99 €
Pieejamība veikalos

Izstrādāts lieliskai putekļu savākšanai*. Philips PowerPro Expert ir izstrādāts lieliskai tīrīšanai ar lielu sūkšanas jaudu. PowerCyclone 8 tehnoloģija un mūsu TriActive+ uzgalis sniedz izcilus rezultātus uz visu veidu grīdām.

PowerCyclone 8 tehnoloģija atdala putekļus no gaisa. Ekskluzīvā PowerCyclone 8 tehnoloģija strauji pūš gaisu cikloniskajā kamerā, lai atdalītu putekļus. Spēcīgā virpuļojošā darbība palielina gaisa plūsmu un veiktspēju, lai panāktu ievērojamus tīrīšanas rezultātus.

TriActive+ uzgalis tīrīšanai 3 virzienos. Mūsu ekskluzīvais TriActive+ uzgalis saudzīgi atver paklāja šķiedras, sniedzot dziļāku tīrību. Gaisa kanāli priekšpusē savāc lielākas drupatas un birstes gar sāniem tīra cieši gar mēbelēm un sienām.

Pretalerģijas filtrs 99,9 % filtrācijai. Mūsu tīrā gaisa filtrēšanas sistēma izveido perfektu noslēgu un aiztur 99,9 % smalko putekļu, tai skaitā putekšņus, dzīvnieku spalvas un putekļu ērcītes, lai atbilstu alerģijas slimnieku vajadzībām, kā arī tādu cilvēku vajadzībām, kuriem nepieciešams augstāks higiēnas līmenis.

Allergy Lock notur putekļus iekšpusē. Mūsu Allergy Lock sistēma izmanto sensoru, lai nodrošinātu, ka putekļu tvertne pirms ekspluatācijas ir pilnībā noslēgta un necaurlaidīga.

Vienkārši iztukšot, ar vienu roku kontrolējot putekļus. Putekļu tvertne ir atdalāma ar vienu roku un kontrolē putekļus, pateicoties tās unikālajai formai un gludajai virsmai.

Rotējošā Mini Turbo birste, lai atvieglotu spalvu un pūku noņemšanu. Mini Turbo birste ātri likvidē (dzīvnieku) spalvas, pūkas un putekļus no dīvāniem, spilveniem un citiem audumiem. Šī birste ir ideāli piemērota mājdzīvnieku īpašniekiem.

99,9 % putekļu savākšana*, lai nodrošinātu kārtīgu tīrīšanu. Pateicoties lielajai sūkšanas jaudai un augstas veiktspējas uzgaļiem, varat savākt 99,9 % smalko putekļu.

750W motors spēcīgai sūkšanas jaudai. Mūsu efektīvais motors ģenerē lielu sūkšanas jaudu un rūpīgai tīrīšanai katrā reizē izmanto mazāk enerģijas.

Iekļautie piederumi: ērti uzglabāti, vienmēr pa rokai. Rokturī ir iekļauta mīksta birste, nodrošinot vieglu piekļuvi.

 

*Putekļu savākšanas un filtrācijas veiktspēja testēta ar HF saskaņā ar DIN EN 60312/11/2008.

*jēdziens “Allergy H13” ir komerciāls nosaukums, un to nav atļauts tulkot vietējā valodā

*Savāc 99,9 % putekļu uz cietajām grīdām ar šaurām spraugām (IEC62885-2).

Search engine powered by ElasticSuite