Putekļu sūcējs Philips PowerGo 900W sarkans

Vairāk informācijas
Preces kods 804074
Modelis FC8243/09
Putekļu savākšanas veids maisiņa
Prece nopērkama veikalos
SKU
804074
Akcijas cena 105.99 € 30.04.2024 - 01.06.2024 Cena 135.99 €
Pieejamība veikalos

Lielisks sniegums uz visa veida grīdām. Philips PowerGo putekļu sūcējs nodrošina izcilu tīrīšanu, un tam ir energoefektīvs motors. Nodrošiniet tīru un veselīgu gaisu savās mājās, pateicoties mūsu pretalerģijas filtram, kas aiztur 99,9 %+ kaitīgo daļiņu

Pretalerģijas filtrs aiztur 99,9 % daļiņu — ECARF sertificēts. Philips tīrā gaisa filtrēšanas sistēma aiztur 99,9 % smalko putekļu, tai skaitā putekšņus, dzīvnieku spalvas un putekļu ērcītes, lai atbilstu alerģijas slimnieku vajadzībām, kā arī tādu cilvēku vajadzībām, kuriem nepieciešams augstāks higiēnas līmenis. ECARF to sertificējis kā piemērotu alerģijas slimniekiem.

Vienkāršie s-bag maisi kalpo līdz pat 50 % ilgāk. S-bag maisi kalpo līdz pat 50 % ilgāk, un tie saglabā maksimālo putekļsūcēja sūkšanas jaudu līdz brīdim, kad maiss ir pilns. Maiss ir piemērots visiem modeļiem, un tam ir noslēgšanas mehānisms tīrai likvidēšanai.

9 metru sasniedzamība ļauj turpināt darbu, nemainot kontaktligzdas. Ar 9 metru sasniedzamību no kontaktdakšas līdz uzgalim var tīrīt ilgāk, nemainot kontaktligzdas.

3 litru ietilpība nodrošina retāku maisu nomaiņu. Ietilpīgajā putekļu kamerā ietilpst pilni 3 litri, un tikai tad nepieciešama maisa nomaiņa.

Iekļautie piederumi vienmēr pa rokai. Piederumi, piemēram, ērts šaurais uzgalis, ir piestiprināti pie putekļsūcēja, tāpēc tīrīšanas laikā tie vienmēr ir pieejami.

Pielāgojama sūkšanas jauda visiem tīrīšanas darbiem. Izvēlieties pareizu sūkšanas jaudas līmeni jebkuram tīrīšanas uzdevumam un jebkura veida virsmai mājās.

Teleskopiskā caurule ērtai tīrīšanai. Divdaļīgā, teleskopiskā metāla caurule ir ātri pielāgojama jebkuram augstumam, lai nodrošinātu ērtu tīrīšanu.

Savāc 99,9 % putekļu*, nodrošinot efektīvu tīrīšanu. Pateicoties lielajai sūkšanas jaudai un augstas veiktspējas uzgaļiem, varat savākt 99,9 % smalko putekļu.

900 W motors spēcīgai sūkšanas jaudai. Mūsu efektīvais motors ģenerē lielu sūkšanas jaudu un rūpīgai tīrīšanai katrā reizē izmanto mazāk enerģijas.

 

*Savāc 99,9 % putekļu uz cietajām grīdām ar šaurām spraugām (IEC62885-2).

Search engine powered by ElasticSuite