Putekļu sūcējs Philips Performer Silent 750W sarkans

Vairāk informācijas
Preces kods 804083
Prece Putekļu sūcējs
Jauda (W) 750
Modelis FC8781/09
Putekļu savākšanas veids maisiņa
Prece nopērkama veikalos
SKU
804083
Kluba biedriem 235.99 € Cena 249.99 €
Pieejamība veikalos

Maksimāls sniegums, klusa darbība. Tīra grīda nozīmē veselīgāku mājokli. Jaunajam Philips Performer Silent ir uzlabota uzgaļa tehnoloģija, kas ļauj pilnībā uztvert netīrumus un smalkus putekļus, nodrošinot veselīgu vidi. Putekļsūcēja radītais troksnis nepārsniedz 66 dB, padarot to par mūsu visu laiku klusāko putekļu sūcēju.

TriActive Pro uzgalis uzsūc smalkākos putekļus, nodrošinot pamatīgāku tīrīšanu. Jaunais TriActive Pro uzgalis ir Philips uzgalis ar augstu veiktspēju — tas paredzēts pamatīgai paklāju un cieto grīdu tīrīšanai. Uzgalis cieši pieguļ grīdai un dziļi iztīra paklājus, uzsūcot pat smalkākos putekļus.

Uzgalis parketam aizsargā grīdas pret skrāpējumiem. Mūsu parketam paredzētā uzgaļa mīkstie sukas sari nodrošina rūpīgu tīrīšanu un aizsargā cietās grīdas pret skrāpējumiem.

Izmantojiet putekļsūcēju klusumā, netraucējot citiem. Šis putekļsūcējs ir izstrādāts klusai darbībai, lai jūs varētu to izmantot jebkurā laikā, netraucējot mājiniekus. Produktam ir optimizēti gaisa kanāli, buferi un kluss motors, tāpēc jūs varat izbaudīt klusu sūkšanu. Quiet Mark sertificēts.

12 metru rādiuss ļauj turpināt darbu, nemainot kontaktligzdas. Ar 12 metru rādiusu no kontaktdakšas līdz uzgalim varat tīrīt ilgāk, nemainot kontaktligzdas.

4 litru ietilpība nodrošina retāku maisu nomaiņu. Ietilpīgajā putekļu kamerā ietilpst pilni 4 litri, un tikai tad nepieciešama maisa nomaiņa.

Rokturī iebūvēta mīksta birste, vienmēr gatava lietošanai. Putekļu birstes piederums ir iebūvēts rokturī, tāpēc tā vienmēr ir gatava lietošanai uz mēbelēm, plakanām virsmām un polsterējuma.

Pretalerģijas filtrs uztver 99,9 % putekļu — ECARF sertificēts. Mūsu tīrā gaisa filtrēšanas sistēma aiztur 99,9 % smalko putekļu, tai skaitā putekšņus, dzīvnieku spalvas un putekļu ērcītes, lai atbilstu alerģijas slimnieku vajadzībām, kā arī tādu cilvēku vajadzībām, kuriem nepieciešams augstāks higiēnas līmenis. ECARF to sertificējis kā piemērotu alerģijas slimniekiem.

Vienkāršie s-bag maisi kalpo līdz pat 50 % ilgāk. S-bag maisi kalpo līdz pat 50 % ilgāk, un tie saglabā maksimālo putekļsūcēja sūkšanas jaudu līdz brīdim, kad maiss ir pilns. Maiss ir piemērots visiem modeļiem, un tam ir noslēgšanas mehānisms tīrai likvidēšanai.

Savāc 99,9 % putekļu*, nodrošinot efektīvu tīrīšanas veiktspēju. Pateicoties lielajai sūkšanas jaudai un augstas veiktspējas uzgaļiem, varat savākt 99,9 % smalko putekļu.

750W motors spēcīgai sūkšanas jaudai. Mūsu efektīvais motors ģenerē lielu sūkšanas jaudu un rūpīgai tīrīšanai katrā reizē izmanto mazāk enerģijas.

 

*putekļu savākšana uz cietajām grīdām (IEC62885-2) un līdz pat 0,3 µm sīku daļiņu filtrēšana

*Savāc 99,9 % putekļu uz cietajām grīdām ar šaurām spraugām (IEC62885-2).

Search engine powered by ElasticSuite