Mikseris ar trauku Philips Viva Collection 450W balts

Vairāk informācijas
Preces kods 704577
ātrumu skaits 5+Turbo
Krāsa Balta/ Pelēka
Modelis HR 3745/00
Papildus info Trauka tilpums 3l
Zīmols Philips
Prece nopērkama veikalos
SKU
704577
Kluba biedriem 66.99 € Cena 69.99 €
Pieejamība veikalos

Jaudīga, kvalitatīva jaukšana vienmērīgas konsistences kūkām. Šis Philips mikseris ļauj jums pagatavot ģimenei gardas un gaisīgas kūkas un maizes izstrādājumus. Koniskie jaucēji nodrošina maksimālu gaisa iestrādi un saīsina putošanas laiku, kā arī ļauj iegūt vienmērīgākas konsistences mīklu. Miksera jaudīgais 450 W motors atvieglos darbu pat ar visstingrāko mīklu.

Koniskas formas jaucēji maksimālai gaisa iestrādei. Unikālas, koniskas formas jaucēji nodrošina maksimālu gaisa iestrādi un ļauj iegūt gaisīgu tekstūru un vienmērīgas konsistences mīklu

450 W motora jauda būs pietiekama pat visstingrākajai mīklai. Jaudīgais 450 W motors tiks galā pat ar visstingrāko mīklu.

Vienmērīga jaukšana gaisīgai mīklai. Krūzes forma nevainojami sader ar koniskas formas jaucējiem, nodrošinot vislabākos rezultātus.

Automātiski vadāma 3 l krūze kvalitatīvai jaukšanai. Automātiski vadāmās krūzes rotācija nodrošina kvalitatīvāku un rūpīgāku jaukšanu.

Ērta putotāju noņemšanas poga. Putotājus vai mīklas jaucējus varat noņemt ar vienu pieskārienu.

Pamatne ar piesūcekni stabilitātei jaukšanas laikā. Pamatne ar piesūcekni ļauj saglabāt paliktņa un miksera ar krūzi stabilitāti un sasaisti ar galda virsmu.

Search engine powered by ElasticSuite