Matu taisnotājs Remington violets

Vairāk informācijas
Preces kods 515635
Jauda (kW) 47W
Krāsa violeta
Maksimālā temp. 230°C
Modelis S6606GP
Plākšņu pārkl. Turmalīna keramiskais
Uzkarš.ātrums 30 sek.
Zīmols Remington
Prece nopērkama veikalos
SKU
515635
Kluba biedriem 65.99 € Cena 69.99 €
Pieejamība veikalos

CURL & STRAIGHT CONFIDENCE SPECIAL EDITION TAISNOTĀJS.

 

Esi kā stila ikona, ieveido matus ar Curl & Straight Confidence Special Edition taisnotāju. Ar jaunu, mirdzoši zaigojošu krāsu gammu, šis ekspertu radītais taisnotājs kļūs par Tavu jauno labāko draugu perfektas frizūras ieveidošanai.

Izbaudi intuitīvo 2 in 1 vienkāršo ieveidošanu, kas ļauj Tev darboties ar matiem tik vienkārši! Krītoši viļņi, smalkas cirtas vai taisnas frizūras – Tu vari to visu, un ar pilnīgu pārliecību. “Parādīt savu īsto es” vēl nekad nav bijis tik vienkārši, jo šim taisnotajam ir garākas plāksnes un mikro-virzītājķemmes. Ātrāk, kā jebkad agrāk!

Aizmirsti par matu noslīdēšanu no plāksnēm, jo mikro-virzītājķemmes notur matus uz plāksnes. Pateicoties modernajām, ultra gludajām keramikas pārklājuma plāksnēm, kurās iestrādāts antistatiskas turmalīns, Tu izbaudīsi ne tikai absolūtu slīdēšanu, bet arī mirdzumu bez neviena ‘nepaklausīga’ mata.

Ar ērto Atmiņas funkciju, kas atcerēsies iepriekš izvēlēto karstuma režīmu, Tu vari atkal un atkal ieveidot tādas pašas cirtas, kā iepriekšējā reizē.

Ar Remington unikālajām izliektajām plāksnēm, Curl & Straight Confidence Special Edition taisnotājs palīdzēs visām, kas ar taisnotāju cenšas ne tikai taisnot, bet arī sacirtot matus ar taisnotāju. Tā īpašais dizains nozīmē, ka frizūras ieveidošanai būs nepieciešams minimāls laiks, bet rezultāts būs absolūti maksimāls. Tā gludais, noapaļotais korpuss momentā atdzesē matus, kamēr tie ir aptīti ap stobru, nofiksējot perfektas cirtas. Izvēlies optimālu temperatūru starp 150°C- 230°C. Pēc tam temperatūŗas fiksācijas funkcija to uzturēs visā ieveidošanas laikā.

 

REMINGTON UNIKĀLĀS IZLIEKTĀS PLĀKSNES VIEGLAI CIRTOŠANAI UN TAISNOŠANAI.

Curl & Straight Confidence taisnotājam ir mūsu unikālās izliektās plāksnes, kas nodrošina optimālu cirtošanas un taisnošanas rezultātu. Šī īpaši izstrādātā forma ļauj Tev ieveidot cirtas, kurām nepieciešama mazāka tehnika, ļaujot Tev ieveidot matus ar pārliecību.

 

2-IN-1 INTUITĪVA, VIENKĀRŠA IEVEIDOŠANA.

Veidots kā Tavs viss-vienā risinājums lieliskam stilam. Tu vari ieveidot apjomīgas cirtas, mīkstus viļņus vai pat slaidas, taisnas frizūras. Ar Curl & Straight Confidence īpašās kolekcijas taisnotāju jebkura frizūra būs ieveidojama ar dažām rokas kustībām.

 

GLUDI UN MIRDZOŠI REZULTĀTI.

Radīts tā, lai ļautu Tev ieveidot vēlamās frizūras, nesatraucoties par matu aizķeršanos - Curl & Straight Confidence taisnotājam ir ultra gludas keramikas plāksnes absolūtai slīdēšanai. Ar iestrādātu antistatikas turmalīnu, šīs plāksnes arī nodrošina to, ka ikviena Tevis radītā frizūra mirdzēs un laistīsies pilnīgā matu paklausībā.

 

VAIRĀK INFORMĀCIJAS:

 

- Mūsu unikālās izliektās plāksnes.

- Modernas, ultra gludas keramikas pārklājuma plāksnes ar antistatikas turmalīnu - slīdēšanai un mirdzumam.

- Digitāls, augsts karstums; 5 temperatūras režīms 150-230ºC.

- Garākas plāksnes ar mikro virzītājķemmēm.

- Gluds, noapaļots korpuss - momentā atdzesē matus cirtu nostiprināšanai.

- Elastīga plāksne.

- Temperatūras kontroles ciparnīca.

- Temperatūras fiksators.

- Ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis.

- Atmiņas funkcija.

- Temperatūras paaugstināšana.

- Ātra uzkaršana – gatavs lietošanai 30 seconds.

- Rotējošs vads.

- Automātiska izslēgšanās.

- Universāla voltāža.

- Eleganta somiņa ar karstumnoturīgu oderi.

 

Search engine powered by ElasticSuite