Matu taisnotājs Remington PROluxe melns (~230' )

Vairāk informācijas
Preces kods 515640
Jauda (kW) 52W
Maksimālā temp. 230°C
Modelis S9100B
Plākšņu pārkl. Keramiskais
Uzkarš.ātrums 15sek.
Zīmols Remington
Prece nopērkama veikalos
SKU
515640
Akcijas cena 69.99 € 31.03.2024 - 01.05.2024 Cena 82.99 €
Pieejamība veikalos

PROLUXE MIDNIGHT EDITION TAISNOTĀJS.

PROLuxe Midnight Edition taisnotājs palīdzēs Tev ieveidot nepārspējamu eleganci neapturamai Tev. Eleganti melnā korpusā ar rožu zeltainiem akcentiem, šis matu taisnotājs izskatās patiesi šiki un palīdz Tev izveidot frizūras, kas nešaubīgi būs ar Tevi visas nakts ballītes garumā.

Ar OptiHeat iestrādātajiem karstuma sensoriem Tu iegūsi par 50% taisnākus matus* ar katru rokas vēzienu**. Nodrošinot konsekventu karstumu optimālajos matu punktos, Tu vari nofiksēt frizūras, kas savu formu saglabās no rīta līdz pat naktij.

Ultimate Glide keramikas pārklājums nozīmē, ka ieveidošana neprasīs pilnīgi nekādu piepūli. Šīs plāksnes slīd cauri matiem, iztaisnojot ikkatru šķipsnu, ikkatru matu.

Uzkaršana vien nieka 10 sekundēs nozīmē, ka ieveidošana vēl nekad nav bijusi tik zibenīga. Šim taisnotājam ir arī 9 karstuma režīmi no 150-230°C. kad esi izvēlējusies vēlamo režīmu, nofiksē to ar temperatūras bloķētāju.

PROLuxe Midnight Edition taisnotāja universālā voltāža nozīmē, ka “Savu Īsto Es” varēsi izrādīt jebkur pasaulē. Tam ir arī noderīga plākšņu bloķēšanas funkcija un eleganta somiņa, lai to ērti varētu paņemt līdzi ceļojumos.

 

INTELLIGENT OPTIHEAT TEHNOLOĢIJA.

PROLuxe Midnight kolekcijas taisnotājam ir Intelligent OPTIheat tehnoloģija, kas tēmē karstumu uz matiem optimālākajās vietās efektīvai ieveidošanai. Nofiksē perfektu frizūru ar šo taisnotāju, jo tas tēmē karstumu tieši tur, kur tam ir vislielākā nozīme, un ieveido frizūras, kas savu formu saglabā visu dienu*.

 

ULTIMATE GLIDE KERAMIKAS PĀRKLĀJUMS.

Aizmirsti par matu aizķeršanos taisnošanas laikā, ņem talkā PROLuxe Midnight kolekcijas taisnotāju. Ar Ultimate Glide keramikas pārklājumu katrs rokas vēziens būs 5X gludāks***, tātad Tu vari ieveidot kāroto frizūru bez kādas piepūles.

 

PIERĀDĪTA IEVEIDOŠANA AR VIENU KUSTĪBU.

Superslaidi, taisni mati - tādus tagad vari iegūt ar vienu rokas vēzienu. PROLuxe Midnight kolekcijas taisnotājs nodrošina par 50% taisnākus matus ar tikai vienu rokas kustību**. Tāpēc tagad Tu vari ieveidot pati savu frizūru, neapstrādājot vienu un to pašu vietu divreiz, ietaupot savu laiku.

 

VAIRĀK INFORMĀCIJAS:

- OptiHeat karstuma sensors - konsekvents karstums, kur frizūru ieveidošanai nepieciešams visvairāk* .

- Ultimate Glide keramikas pārklājums.

- Integrēts digitālais displejs, 9 režīmi, 150-230°C.

- Pro+ režīms - maigi ieveido matus pie 185°C, veselīgākai ieveidošanai.

- Ātra uzkaršana, gatavs lietošanai 10 sekundēs.

- Garākas 110mm, elastīgas plāksnes.

- Temperatūras fiksators.

- Plākšņu fiksators.

- Automātiska izslēgšanās.

- Universāla voltāža.

- Eleganta somiņa .

- 3m rotējošs vads.

 

 

*laboratoriju testos uzrādīts, ka frizūras saglabā formu 24 stundas.

**salīdzinot ar standarta Remington taisnotājs uz 24 stundām.

***salīdzinot ar standarta Remington taisnotāju.

Search engine powered by ElasticSuite