Matu taisnotājs Philips ThermoProtect melns

Vairāk informācijas
Preces kods 804096
Jauda (kW) 50W
Maksimālā temp. 220°C
Modelis BHS375/00
Plākšņu pārkl. Keratīna keramiskais
Uzkarš.ātrums 60sek.
Zīmols Philips
Prece nopērkama veikalos
SKU
804096
Lielā tīrīšana 18.59 € 29.02.2024 - 01.04.2024 Cena 27.99 €
Pieejams pasūtīšanai
Pieejamība veikalos

Gludi un mirdzoši mati bez bojājumiem. Īpaši izstrādāts vieglai un ātrai ieveidošanai ar garām, keratīnu aktivizējošām plātnēm un 2 temperatūras iestatījumiem. Rūpējieties par saviem matiem ar ThermoProtect tehnoloģiju, kas novērš pārkaršanu.

 

ThermoProtect tehnoloģija. ThermoProtect tehnoloģija vienmērīgi izdala temperatūru pa visām plātnēm, novēršot pārkaršanu, lai aizsargātu jūsu matus.

 

Keratīna keramiskās plātnes vieglai taisnošanai un mirdzošiem matiem. Keratīnu aktivizējošas keramiskās plātnes viegli slīd pa matiem, lai veidošana būtu ātra un vienkārša.

 

Temperatūras diapazons līdz 220 °C, lai nodrošinātu noturīgu rezultātu, samazinot matu bojājumu risku.

 

2 temperatūras iestatījumi. Zemāka temperatūra pēdējiem labojumiem un saudzīgai veidošanai. Augstāka temperatūra noturīgiem rezultātiem.

 

100 mm garas plātnes ātrai un vienkāršai taisnošanai. Garākām 100 mm plātnēm ir labāka saskarsme ar matiem, lai palīdzētu jums sasniegt perfektus taisnošanas rezultātus vieglāk un ātrāk.

 

Īss uzsilšanas laiks, gatavs lietošanai pēc 60 sekundēm. Matu taisnotājam ir īss uzsilšanas laiks — tas ir gatavs lietošanai pēc 60 sekundēm.

 

Taustiņu bloķēšanas funkcija drošai un vieglai uzglabāšanai. Plātnes var nobloķēt aizvērtā pozīcijā drošai un vieglai uzglabāšanai.

 

Universāls spriegums izmantošanai visā pasaulē. Savietojams ar 110–240 V spriegumu. To var izmantot jebkurā pasaules vietā.

Search engine powered by ElasticSuite