Matu ieveidotājs Philips 1000W violets

Vairāk informācijas
Preces kods 204214
Prece Matu ieveidotājs
Jauda (kW) 750 W
Krāsa violeta
Modelis HP 8656/00
Papildus info 38mm termosuka, jonu kondicionieris, Keramiskais pārklājums, šaurais difuzors, vienmērīga siltuma izkliedes
Vada garums 2 m
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
204214
Kluba biedriem 58.99 € Cena 62.99 €
Pieejamība veikalos

Dabisks izskats ar rūpīgu žāvēšanu un ieveidošanu. Žāvējiet un ieveidojiet matus vienlaikus – jaunais Philips ProCare matu veidotājs sniedz iespēju izveidot skaistus, dabiskus matu sakārtojumus, nodrošinot maksimālu matu aizsardzību. Novatoriskā lāpstiņveida suka palīdz radīt dabisku izskatu bez bojājumiem.

 

Vēl saudzīgāks ar jonu kondicionēšanu mirdzošiem, taisniem matiem bez sprogām. Jonu kondicionēšana nodrošina antistatisku matu žāvēšanu. Uzlādētie negatīvie joni likvidē statisko elektrību, kondicionē matus un pieglauž matu kutikulas, tādējādi padarot matu mirdzumu un spīdumu intensīvāku. Rezultāts ir burvīgi mirdzoši, gludi mati, kas nesprogojas.

 

1000 W skaistam matu sakārtojumam. Šis 1000 W matu fēns nodrošina optimāla līmeņa gaisa plūsmu un saudzējošu žāvēšanas jaudu – rezultāti ir nevainojami katru dienu.

 

38 mm termosuka nogludina matus. Termosukai ir īpaši plats diametrs – 38 mm. Cilindra platums to padara par perfektu matu ieveidošanas instrumentu gan gludu, gan viļņotu frizūru izveidē.

 

Suka ar ievelkamiem sariem atvieglo ieveidošanu. Šis viegli lietojamais Airstyler ir matu veidošanas suka un cirtu veidotājs vienā ierīcē. Nospiežot pogu, sari tiek ievilkti sukā, tādējādi veidotāju var viegli izņemt no matiem. Un ieveidotās cirtas ir burvīgas!

 

Šaurs uzgalis koncentrētai gaisa plūsmai. Šaurais uzgalis darbojas, virzot gaisa strūklu caur atvērumu uz konkrētām zonām. Tādējādi ir iespējama precīza matu ieveidošana, kas lieliski noder frizūras akcentēšanai vai matu sakārtojuma pabeigšanai.

 

Apjoma palielinātājs lielākam apjomam pie saknēm. Unikālais un novatoriskais apjoma palielinātājs ļauj jums palielināt apjomu tieši pie saknēm.

 

Vēsas gaisa plūsmas iestatījums saudzīgai žāvēšanai. Vēsas gaisa plūsmas iestatījums ir maza siltuma padeves iestatījums, kas saudzīgi žāvē matus, lai samazinātu matu bojājumus. Šī funkcija ir piemērota visiem matu tipiem, īpaši: smalkiem, sausiem vai bojātiem matiem. Tas ir ideāls iestatījums karstai vasaras sezonai!

 

Mazāka pārkarsēšana ar EHD tehnoloģiju. Uzlabotā Philips EHD tehnoloģija nodrošina vienmērīgu siltuma izkliedēšanu no piederumiem. Tādējādi tiek nodrošināts, ka siltums vienmēr tiek izkliedēts ļoti vienmērīgi, pat augstā temperatūrā, novēršot matus bojājošu karsto punktu veidošanos. Tas garantē maksimālu matu aizsardzību pret pārkaršanu, saglabājot matus veselīgus un mirdzošus.

 

Labākā žāvēšanas temperatūra — ThermoProtect temperatūra. Iestatījums "ThermoProtect" nodrošina optimālu žāvēšanas temperatūru un sniedz papildu aizsardzību pret matu pārkarsēšanu. Ar tādu pašu jaudīgu gaisa plūsmu labākie rezultāti tiek panākti saudzīgā veidā.

 

Lāpstiņveida iztaisnošanas suka taisniem, dabiskiem matiem. Izmantojot novatorisko lāpstiņveida iztaisnošanas suku, varat ieveidot skaistus, dabiski taisnus matus, neradot matu bojājumus.

 

Trīs pielāgojami siltuma un ātruma iestatījumi ērtākai lietošanai. Nepieciešamo ātrumu un karstumu var viegli regulēt, panākot nevainojamu gala rezultātu. Trīs pielāgojami iestatījumi nodrošina precīzu un individuālu matu sakārtojumu.

 

Sukas ar keramisku pārklājumu papildu kopšanai. Sukām ir keramisks pārklājums, lai novērstu pārāk ilgu žāvēšanu. Siltums tiek izkliedēts vienmērīgāk, neradot karstos punktus uz matiem, kas var pārkarsēt un pāržāvēt matus.

Search engine powered by ElasticSuite