Matu ieveidotājs Philips 1000W

Vairāk informācijas
Preces kods 704001
Prece Matu ieveidotājs
Jauda (kW) 750 W
Krāsa Melna/ Rozā
Modelis HP 8654/00
Papildus info 3 karstuma režīmi
Vada garums 1.8 m
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
704001
Kluba biedriem 67.99 € Cena 71.99 €
Pieejamība veikalos

Daudzveidīga kuplinoša ieveidošana. Izmantojiet Philips dinamiskā apjoma suku, lai izveidotu dažādus matu sakārtojumus, saglabājot matus gludus un mirdzošus. 50 mm pagriežamā dabisku saru suka piešķir kuplumu un ļauj matiem krist brīvi, bet suka ar ievelkamiem sariem ieveido izteiksmīgas lokas bez sapīšanās.

 

Turmalīna keramika uzlabo matu mirdzumu. Veidotāja unikālais turmalīna keramikas pārklājums aizsargā un atjauno matus veidošanas laikā. Šis īpašais pārklājums efektīvi vada siltumu bez karstajiem punktiem un uzlabo mirdzumu ar katru kustību.

 

1000 W jauda izciliem rezultātiem. Šis 1000 W matu fēns nodrošina optimālu gaisa plūsmu un saudzējošu žāvēšanas jaudu. Rezultāti ir nevainojami katru dienu.

 

50 mm apaļā ķemme uzlabo kuplumu un matu kritumu. 50 mm termiskā suka ir ideāls rīks, lai uzlabotu kuplumu, matu struktūru un mirdzumu. Izmantojiet uz gandrīz sausiem matiem, lai izveidotu frizētavas līmeņa matu sakārtojumu.

 

30 mm suka ar ievelkamiem sariem bez sapīšanās. Izmantojiet 30 mm suku, lai ieveidotu izteiksmīgas lokas, saglabājot matus gludus un mirdzošus. Tās ievelkamie sari atvieglo matu ieveidošanu bez sapīšanās.

 

Sukas iespējams rotēt abos virzienos. Suku var pagriezt abos virzienos, atvieglojot darbošanos ar suku un dažādu stilu ieveidošanu.

 

Kopšanas iestatījums labākai aizsardzībai žāvēšanas un veidošanas laikā. Kopšanas iestatījums nodrošina optimālu žāvēšanas temperatūru un aizsargā pret pārkaršanu. Mati izžūst ātrāk, žāvējot ar to pašu jaudīgo gaisa plūsmu, taču nemainīgā, saudzējošā temperatūrā.'

 

50 mm suka gludiem, mirdzošiem matiem. Termiskās sukas sari daļēji ir gatavoti no dabīgiem mežacūkas sariem. Šie jauktie sari palīdz sukai vieglāk virzīties cauri matiem, samazinot statisko elektrību, uzlabojot mirdzumu un novēršot sapīšanos.

Search engine powered by ElasticSuite