Matu griežamā mašīna Remington

Vairāk informācijas
Preces kods 515426
Prece Matu griežamā mašīna
Barošanas veids No tīkla
Garuma uztādījumi 3-18mm
Komplektā asmeņu aizsargvāciņš, Birstīte kaklam, birstīte tīrīšanai, ieveidošanas ķemme
Modelis HC5018
Zīmols Remington
Izpārdots
SKU
515426
Kluba biedriem 17.99 € Cena 18.99 €
Pieejamība veikalos

APPRENTICE MATU MAŠĪNĪTE.

 

Remington Apprentice matu mašīnīte ir ideāls komplekts matu apgriešanai mājās. Tas satur visu, kas nepieciešams personīgajai depilācijai - vienkārši pievienojiet to elektrībai, un varat sākt.

 

Piecas virzītājķemmes no 3-18mm (3mm, 6mm, 9mm, 12mm, 18mm) sniedz jums pilnīgu rīcības brīvību, izvēloties nepieciešamo garumu un biezumu. Personalizējiet savu stilu - no gluda skuvuma līdz garākiem, ieveidotiem matiem.

 

Ar vadu nepārtrauktai lietošanai - jūs vienmēr būsiet droši, ka ierīcei nebeigsies jauda apgriešanas laikā. Bet asmeņu aizsargvāciņš nozīmē, ka jūs matu mašīnīti varat uzglabāt droši, aizsargājot asmeņu asumu, nesabojājot un nesaskrāpējot tos.

 

AUGSTAS KVALITĀTES SNIEGUMS.

Izturīgi Advanced Stainless Steel pārklājuma asmeņi, kas paši uzasinās, nodrošina augstas kvalitātes sniegumu ikkatru reizi. Šie asmeņi uzasinās paši, lai jums vairs nevajadzētu raizēties par to, ka pasliktināsies apgriešanas kvalitāte.

 

FRIZIERIS MĀJĀS.

Šis daudzpusīgais komplekts ar 10 sastāvdaļām ietver visu, kas jums nepieciešams matu apgriešanai mājās, tajā skaitā augstas kvalitātes matu mašīnīti, virzītājķemmes, kakla suku un ieveidošanas ķemmi, lai jūs varētu radīt izvēlēto stilu un būt pats sev frizieris.

 

VAIRĀK INFORMĀCIJAS:

- Moderni tērauda asmeņi, kas paši uzasinās.

- Lietošana ar vadu.

- 3, 6, 9, 12mm un 18 mm virzītājķemmes.

- Birstīte kakla.

- Birstīte tīrīšanai.

- Ieveidošanas ķemme.

- Asmeņu aizsargvāciņš.

 

 

Search engine powered by ElasticSuite