Matu fēns Philips Essential Care 1800W

Vairāk informācijas
Preces kods 704020
Karstuma režīmi 2+aukstais
Modelis BHD 004/00
Papildus info Komplektā difuzors
Vada garums 1.8 m
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
704020
Kluba biedriem 19.59 € Cena 20.99 €
Pieejamība veikalos

Jaudīga un saudzīga žāvēšana. Philips Essential matu fēns sniedz jaudīgu 1800W žāvēšanu, tajā pašā laikā ar ThermoProtect temperatūras iestatījuma palīdzību rūpējoties par jūsu matiem. Viegla lietošana, pateicoties 3 karstuma un ātruma iestatījumiem, kā arī vēsā gaisa plūsmai.1800 W žāvēšanas jauda

Šis 1800 W matu fēns nodrošina optimāla līmeņa gaisa plūsmu nevainojamam rezultātam katru dienu.

 

ThermoProtect temperatūras iestatījums. Temperatūras iestatījums ThermoProtect nodrošina optimālu žāvēšanas temperatūru un sniedz papildu aizsardzību pret matu pārkarsēšanu. Ar tādu pašu jaudīgu gaisa plūsmu labākie rezultāti tiek panākti saudzīgā veidā.

 

3 pielāgojami karstuma un ātruma iestatījumi. Šim matu fēnam ir 3 iepriekš iestatītas ātruma/karstuma kombinācijas, lai jūs varētu ātri un viegli iegūt ideālu matu sakārtojumu.

 

20 mm uzgalis koncentrētai gaisa plūsmai. Uzgalis koncentrē gaisa plūsmu, sniedzot jums iespēju precīzi veidot un atjaunināt matu sakārtojumu.

 

Apjoma difuzors piešķir jūsu cirtām apjomu un elastību. Kuplinošais difuzors izkliedē gaisa plūsmu matos, palielinot apjomu un samazinot sprogošanos žāvēšanas laikā. Lai iegūtu vislabākos rezultātus, turiet difuzoru tuvu galvvidum un saknēm. Difuzora smalkie zari piešķir kuplumu, palielina biezumu, ļauj veidot cirtas un apjomīgas frizūras.

 

Vēsā gaisa plūsma jūsu stila radīšanai. Vēsā gaisa plūsma nodrošina auksta gaisa pūšanu – iestatījums jūsu matu sakārtojuma nofiksēšanai un pabeigšanai.

 

Search engine powered by ElasticSuite