Matu fēns Philips DryCare Pro 2100W melns

Vairāk informācijas
Preces kods 804194
Prece Matu fēns
Jauda (kW) 2100W
Karstuma režīmi 3+aukstais
Modelis BHD272/00
Papildus info ThermoProtect temperatūras iestatījums
Vada garums 1.8m
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
804194
Kluba biedriem 35.99 € Cena 35.99 €
Pieejamība veikalos

Ātra un jaudīga žāvēšana, kas nodrošina profesionālu rezultātu. Philips Pro fēnam ir profesionāla līmeņa AC motors, kura gaisa ātrums sasniedz līdz 130 km/h*, nodrošinot ātru un profesionālu rezultātus Tam ir arī ThermoProtect iestatījums optimālai temperatūrai, lai pasargātu no pārkaršanas.

 

Ātra žāvēšana, jaudīgs AC motors. Philips Pro fēnam ir jaudīgs AC motors, kas paredzēts profesionāļiem. Tas nodrošina līdz 130 km/h* lielu gaisa ātrumu ātriem un efektīviem rezultātiem.

 

2200 W jauda ātrai žāvēšanai. Šis 2100 W Pro matu fēns rada spēcīgu gaisa plūsmu. Panāktais jaudas un ātruma apvienojums matu žāvēšanu un ieveidošanu padara ātrāku un vienkāršāku.

 

ThermoProtect temperatūras iestatījums. Temperatūras iestatījums ThermoProtect nodrošina optimālu žāvēšanas temperatūru un sniedz papildu aizsardzību pret matu pārkarsēšanu. Ar tādu pašu jaudīgu gaisa plūsmu labākie rezultāti tiek panākti saudzīgā veidā.

 

Kopšana ar joniem, lai iegūtu gludus un mirdzošus matus, kas "nepūkojas". Uzlādētie negatīvie joni likvidē statisko elektrību, kondicionē matus un piegludina matu kutikulas, tādējādi padarot matu mirdzumu un spīdumu intensīvāku. Rezultāts ir mirdzoši, gludi mati, kas "nepūkojas".

 

Vēsā gaisa plūsma ieveido jūsu matus. Svarīgā profesionālā funkcija – vēsās gaisa plūsmas poga – nodrošina intensīvu vēsā gaisa plūsmu. To lieto pēc matu ieveidošanas, lai pabeigtu un nostiprinātu frizūru.

 

Seši ātruma un karstuma iestatījumi optimālai kontrolei. Nepieciešamo ātrumu un karstumu var viegli regulēt, panākot nevainojamu gala rezultātu. Seši dažādi iestatījumi nodrošina optimālu kontroli precīza un individuāla matu sakārtojuma izveidē.

 

9 mm koncentrators precīzi virzītai gaisa plūsmai — perfekti ieveidotiem matiem. 9 mm uzgaļa atvere koncentrē gaisa plūsmu precīzai ieveidošanai noteiktās zonās. Perfekts uzgalis, lai ķemmētu matus žāvēšanas un ieveidošanas laikā.

 

*Tests veikts Philips laboratorijā Nīderlandē, 2018. gadā. Testēts bez uzgaļa ar 2. ātruma un 2. karstuma iestatījumiem.

Search engine powered by ElasticSuite