Matu fēns Philips DryCare Essential 2300W rozā

Vairāk informācijas
Preces kods 804097
Prece Matu fēns
Karstuma režīmi 3+aukstais
Komplektā 11mm koncentrators, Difuzors
Krāsa Rozā
Modelis BHD290/00
Vada garums 1.8m
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
804097
Kluba biedriem 40.99 € Cena 43.99 €
Pieejamība veikalos

4 reizes vairāk jonu īpaši spīdīgiem matiem. Aizsargājiet savus matus, vienlaikus baudot ātrus žāvēšanas rezultātus. Šim matu fēnam ir vairāki ātruma un temperatūras iestatījumi. Funkcijas ietver ThermoProtect ātrai žāvēšanai ar nemainīgu saudzējošu temperatūru un jonu iedarbības funkciju.

 

Profesionāla 2300 W jauda. Šis 2300 W profesionālais matu fēns rada spēcīgu gaisa plūsmu. Panāktais jaudas un ātruma apvienojums matu žāvēšanu un ieveidošanu padara ātrāku un vienkāršāku.

 

Elegants, sievišķīgs dizains, kas rada iespaidu par veiktspēju un kvalitāti. Šajā matu fēnā iemiesota mūsdienīgi, izsmalcināti dizaina risinājumi. Maigas, plūstošas kontūras un pagarinātas proporcijas neuzkrītoši pauž sievišķību, bet precīzās detaļas un augstas kvalitātes materiāli un apdare liecina par produkta lielisko veiktspēju.

 

4 reizes stiprāka kondicionēšana ar joniem īpaši spīdīgiem matiem. Palutiniet savus matus ar intensīvu kopšanu, ko sniedz apstrāde ar joniem. Šis matu fēns emitē 4 reizes lielāku negatīvi lādētu jonu daudzumu nekā citi matu fēni. Rezultātā jūs iegūsiet īpaši spīdīgus, gludus matus. Lieciet tiem mirdzēt!

 

ThermoProtect temperatūras iestatījums. Iestatījums "ThermoProtect" nodrošina optimālu žāvēšanas temperatūru un sniedz papildu aizsardzību pret matu pārkarsēšanu. Ar tādu pašu jaudīgu gaisa plūsmu labākie rezultāti tiek panākti saudzīgā veidā.

 

Seši pielāgojami ātruma un temperatūras iestatījumi nodrošina pilnu kontroli. Nepieciešamo ātrumu un karstumu var viegli regulēt, panākot nevainojamu gala rezultātu. Seši dažādi iestatījumi nodrošina pilnīgu kontroli precīza un individuāla matu sakārtojuma izveidē.

 

Īpaši plāns 11 mm ieveidošanas uzgalis precīzai ieveidošanai. Īpaši plānais ieveidošanas uzgalis koncentrē matu plūsmu caur 11 mm uzgali, lai precīzi ieveidotu noteiktas matu zonas. Lieliski piemērots ātrai matu sakārtojuma pielabošanai vai stila izveidošanai.

 

Piešķir kuplumu, palielina biezumu, veido cirtas un lokas. Kuplinošajam difuzoram ir unikāls asimetrisks dizains, kas konturēts galvas formai, lai to būtu vieglāk un intuitīvāk lietot. Difuzors vienmērīgi izplata gaisa plūsmu matos, nodrošinot veselīgāku žāvēšanu, palielinot apjomu un samazinot sprogošanos. Lai iegūtu vislabākos rezultātus, turiet ierīci tuvu galvvidum un saknēm, ļaujot difuzora smalkajiem zariem palielināt apjomu, padarīt matus stingrākus un ieveidot lokas.

 

Vēsā gaisa plūsma ieveido jūsu matus. Būtiska profesionāla līmeņa funkcija matu ieveidotājiem. Vēsā gaisa plūsmas poga nodrošina intensīvu vēsā gaisa pūsmu. Tā tiek izmantota pēc ieveidošanas, lai pabeigtu stila izveidi.

 

Noņemams gaisa padeves filtrs padara tīrīšanu ātru un vienkāršu. Jūsu matu fēna noņemamo gaisa padeves filtru ir viegli uzturēt darba kārtībā. Vienkārši izņemiet filtru ar klikšķi, lai to iztīrītu. Dariet to regulāri, lai novērstu putekļu un matu uzkrāšanos, kas var ietekmēt žāvēšanas veiktspēju.

 

Search engine powered by ElasticSuite