Matu fēns Philips DryCare Essential 2000W melns

Vairāk informācijas
Preces kods 704749
Prece Matu fēns
Karstuma režīmi 2+aukstais
Modelis BHD030/00
Vada garums 1.8m
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
704749
Kluba biedriem 27.49 € Cena 28.99 €
Pieejamība veikalos

Kompakts un jaudīgs — jonu tehnoloģija īpašam mirdzumam. Šī 2000 W jaudīgā fēna kompaktā konstrukcija un vieglais dizains atvieglo tā lietošanu, vienlaikus nodrošinot jaudīgu un intensīvu žāvēšanu. Tajā izmantotā jonu tehnoloģija ļauj iegūt gludus, zīdainus un neatvairāmi mirdzošus matus.

 

Apstrāde ar joniem padara matus spīdīgus un gludus. Panāciet tūlītēju matu stāvokļa uzlabojumu, apstrādājot tos ar joniem. Uzlādēti negatīvie joni novērš statisko elektrību matos, kondicionē un padara gludākas matu kutikulas, lai uzlabotu matu spīdumu. Rezultāts ir burvīgi mirdzoši, gludi mati, kas nesprogojas.

 

ThermoProtect temperatūras iestatījums. Temperatūras iestatījums ThermoProtect nodrošina optimālu žāvēšanas temperatūru un sniedz papildu aizsardzību pret matu pārkarsēšanu. Ar tādu pašu jaudīgu gaisa plūsmu labākie rezultāti tiek panākti saudzīgā veidā.

 

2000 W jauda ātram žāvēšanas rezultātam. Šis 1800 W matu fēns nodrošina optimāla līmeņa gaisa plūsmu un žāvēšanas jaudu – rezultāti ir nevainojami katru dienu.

 

3 siltuma un 2 ātruma iestatījumi pilnīgai kontrolei. Viegli iestatiet un kontrolējiet siltuma un ātruma iestatījumus, lai ieveidotu perfektu stilu. Izvēlieties no 3 karstuma un 2 ātruma iestatījumiem pilnvērtīgai kontrolei un precīzai žāvēšanai un ieveidošanai.

 

11 mm koncentrators precīzi virzītai gaisa plūsmai — perfekti ieveidotiem matiem. 7 mm uzgaļa atvere koncentrē gaisa plūsmu precīzai ieveidošanai noteiktās zonās. Perfekts uzgalis, lai ķemmētu matus žāvēšanas un ieveidošanas laikā.

 

Vēsā gaisa plūsma ieveido jūsu matus. Cool Shot ir profesionāla līmeņa iestatījums, kas nodrošina auksta gaisa plūsmu. Izmantojiet pēc ieveidošanas, lai fiksētu un pabeigtu matu kārtošanu.

 

Search engine powered by ElasticSuite