Matu fēns Philips DryCare Essential 1400W balts/rozā

Vairāk informācijas
Preces kods 804093
Krāsa balta/rozā
Modelis BHD003/00
Papildus info Salokāms rokturis
Vada garums 1.8m
Zīmols Philips
Prece nopērkama veikalos
SKU
804093
Kluba biedriem 12.99 € Cena 13.99 €
Pieejamība veikalos

Vienkārša matu žāvēšana un ieveidošana. Šis Philips Essential matu fēns nodrošina nevainojamu žāvēšanas un ieveidošanas līdzsvaru. Fēns ir kompakts, un to var viegli izmantot mājās vai paņemt līdzi. Lai kurp jūs dotos, iegūstiet skaistus un gludus rezultātus, kurus vēlaties.

 

1400 W jauda ātrai un saudzīgai žāvēšanai. Šis 1400 W matu fēns nodrošina optimālu gaisa plūsmu un saudzējošu žāvēšanas jaudu. Rezultāti ir nevainojami katru dienu.

 

2 pielāgojami ātruma iestatījumi nodrošina saudzīgu žāvēšanu. Šim matu fēnam ir 2 iepriekš iestatītas ātruma/karstuma kombinācijas, lai jūs varētu ātri un viegli iegūt ideālu matu sakārtojumu.

 

Salokāms rokturis vieglai pārnēsāšanai. Šim matu fēnam ir salokāms rokturis, un to ir viegli iepakot, uzglabāt un paņemt līdzi, lai kur jūs dotos.

 

Šaurs uzgalis koncentrētai gaisa plūsmai. Koncentrētai gaisa plūsmai paredzētais uzgalis sakopo gaisa plūsmu, novadot to pa atveri uz konkrētām zonām. Rezultātā iespējams veiksmīgāk pielabot vai precīzāk veidot matu sakārtojumu, kas kļūs par jūsu stila valdzinošāko elementu.

 

Kompakts dizains vienkāršai lietošanai. Kompakts un ergonomisks – šajā matu fēnā ir izmantotas pārdomāta, moderna dizaina priekšrocības. Tā rezultātā ir iegūts viegls fēns, ar kuru ir vienkārši rīkoties, turklāt tas ir pietiekami mazs, lai to varētu uzglabāt gandrīz jebkur.

 

Search engine powered by ElasticSuite