Lokšķēres Remington PROluxe koniskās 13-25mm

Vairāk informācijas
Preces kods 515631
Jauda (kW) 37W
Maksimālā temp. 210°C
Modelis CI91W1B
Papildus info Diametrs 13-25mm
Uzkarš.ātrums 30sek.
Zīmols Remington
Prece nopērkama veikalos
SKU
515631
Kluba biedriem 43.99 € Cena 46.99 €
Pieejamība veikalos

PROLUXE MIDNIGHT EDITION CIRTOTĀJS.

Remington PROLuxe Midnight Edition cirtotājs ļauj ieveidot un uzturēt neapturamu stilu, neapturamai Tev. Ar šo cirtotāju ieveidotās frizūras formu saglabās visu dienu*.

Eleganti mīksta melna apdare ar rožu zeltainiem akcentiem ļauj šim cirtotājam ne tikai izskatīties lieliski, bet nodrošina arī profesionālus rezultātus, jo tam ir 13-25mm stobrs.

Advanced Ceramic Grip Tech pārklājums nozīmē, ka vari bez piepūles radīt sevi raksturojošās frizūras un aizmirst par kaitinošo matu noslīdēšanu no cirtotāja stobra.

Iestrādātais OptiHeat sensors uz matiem nogādā nemainīgu karstumu tieši tur, kur tam ir vislielākā nozīme, koncentrējot karstumu uz matu saknēm. Tas palīdz ieveidot cirtas, kas savu formu saglabās ilgāk, no rīta līdz pat naktij *.

Izvēlies savam matu tipam visatbilstošāko temperatūru ar kādu no digitālajā ekrānā redzamajiem 10 karstuma režīmiem no 120-210°C. Ja vēlies par matiem parūpēties jo īpaši, Pro+ režīms automātiski ieveidos matus ar zemāku 185°C temperatūru. Ar tikai 30 sekunžu uzkaršanas laiku Tev nenāksies stāvēt un gaidīt, kad varēsi sākt ieveidot salona klases cirtas un “Parādīt savu īsto es”.

 

INTELLIGENT OPTIHEAT TEHNOLOĢIJA.

Salona kvalitātes frizūru ieveidošana vēl nekad nav bijusi tik vienkārša. To nodrošina Intelligent OPTIheat tehnoloģija, ar ko lepojas PROLuxe Midnight kolekcijas cirtotājs. Piemērojot vienmērīgu karstumu vietās, kur tam ir lielāka nozīme, cirtas savu formu saglabās ilgāk.

 

ADVANCED CERAMIC GRIP TECH PĀRKLĀJUMS.

Ieveidošana bez liekām raizēm - PROLuxe Midnight kolekcijas cirtotājam ir Advance Ceramic Grip Tech pārklājums ieveidošanai bez nevēlamās slīdēšanas. Tas ļauj matiem droši turēties uz stobra frizūras izveidošanas laikā.

 

13-25MM KONUSVEIDA STOBRS.

PROLuxe Midnight kolekcijas cirtotājam ir 13-25mm stobrs, kas pretim uzgalim pakāpeniski kļūst šaurāks. Šis perfekti veidotais stobrs ļauj Tev ieveidot greznas spirālveida cirtas, kas savu formu saglabās visu dienu*.

 

VAIRĀK INFORMĀCIJAS:

- OptiHeat tehnoloģija konsekventam karstumam, kur tas visvairāk nepieciešams* .

- Advanced Ceramic Grip Tech pārklājums.

- 13-25mm stobrs elastīgām spirālveida cirtām.

- Integrēts digitālais displejs, 10 režīmi 120-210°C.

- Pro+ režīms - matiem draudzīgāka ieveidošana pie 185ºC .

- Ātra uzkaršana, gatavs lietošanai 30 seconds.

- Temperatūras fiksators.

- Automātiska izslēgšanās.

- Universāla voltāža.

- Karstumnoturīgs paliktnis.

- Ieveidošanas cimds.

- Eleganta somiņa.

- 3m rotējošs vads.

 

*laboratoriju testos uzrādīts, ka frizūras saglabā formu 24 stundas.

Search engine powered by ElasticSuite