Lokšķēres Philips StyleCare 16mm

Vairāk informācijas
Preces kods 704639
Krāsa melna/ balta
Maksimālā temp. 200°C
Modelis BHB 862/00
Papildus info Diametrs 16mm
Uzkarš.ātrums 60sek.
Vada garums 1.8m
Zīmols Philips
Prece nopērkama veikalos
SKU
704639
Akcijas cena 21.99 € 31.03.2024 - 01.05.2024 Cena 27.99 €
Pieejams pasūtīšanai
Pieejamība veikalos

Viss nepieciešamais atsperīgām lokām. Burvīgu loku ieveidošana vēl nekad nav bijusi tik viegla. Vienkārši aptiniet matus un veidojiet lokas, kuras vienmēr esat vēlējusies. Keramikas pārklājums piedod matiem mirdzumu, padara tos atsperīgus, izsmalcinātus un dzīvības pilnus.

 

16 mm ieveidošanas cilindrs atsperīgām lokām un sprogām. Ar 16 mm diametra cilindru varat radīt elastīgas, pilnvērtīgas lokas un sprogas jautram un jauneklīgam izskatam.

 

Aizsargājošs keramisks pārklājums īpaši saudzīgai ieveidošanai. Aizsargājošs keramisks pārklājums nodrošina vienmērīgu siltuma sadali un mazākus matu bojājumus mirdzošiem un mīkstiem matiem.

 

200°C karsēšanas temperatūra garantē optimālus rezultātus, samazinot matu bojājumus.

 

Mirgojoša LED lampiņa informē, ka ierīce ir gatava lietošanai. LED indikators pārtrauc mirgot, kad lokšķēres ir uzsilušas un ir gatavas lietošanai.

 

Nesakarstošs uzgalis ērtākai un drošākai lietošanai. Veidotāja uzgalis ir ražots no īpaša siltumizolējoša materiāla, kas nesakarst; veidojot frizūru, to var droši satvert ērtākai lietošanai.

 

Īss uzsilšanas laiks, gatavs lietošanai pēc 60 sekundēm. Matu veidotājam ir īss uzsilšanas laiks – tas ir gatavs lietošanai 60 sekunžu laikā.

 

Vada šarnīrsavienojums novērš tā sapīšanos.

 

Search engine powered by ElasticSuite