Ledusskapis Samsung RB31FERNDEF/EF

Vairāk informācijas
Preces kods 529176
Specifikācija Ražojuma datu lapa
Prece Ledusskapis
Krāsa bēša
Modelis RB31FERNDEF/EF
Sald.augšā/apakšā Apakšā
Zīmols Samsung
Izpārdots
SKU
529176
Kluba biedriem 435.99 € Cena 459.99 €
Pieejamība veikalos

RB31FERNDEF - BMF, No Frost tehnoloģija, 310 l.

 

Teicama kārtība. Ērta lietošana.

Atklājiet pilnīgi jaunu pārtikas produktu glabāšanas pieredzi ar ledusskapi, kas efektīvi izmanto visu telpu.

 

Ciparu invertora kompresors un 10 gadu garantija.

Atšķirībā no standarta kompresoriem, kas vienkārši ieslēdzas un izslēdzas, Samsung ciparu invertora kompresoram ir septiņi regulējami režīmi, kas paredzēti dažādām dzesēšanas vajadzībām. Tāpēc darbība ir vienmērīga ar zemāku nodilumu un nolietojumu, nodrošinot ilgāku kalpošanas laiku un klusāku darbību. Papildus iegūsit sirdsmieru, ko garantē zemāki elektroenerģijas rēķini un 10 gadu garantija.

 

Plaukti Easy Slide.

Produktu meklēšana ledusskapī nereti nozīmē citu pārtikas produktu radīto šķēršļu pārvarēšanu. Bet plaukts Easy Slide atrodas uz bīdāmām virām, tāpēc tas ir vienkārši izvelkams. Šādi varat efektīvi sakārtot un vienkārši piekļūt visiem pārtikas produktiem, kā arī ērti uzzināt, kādi produkti glabājas pašā plaukta dziļumā.

 

Saldētavas nodalījums Full Open Box.

Pateicoties lielākai atveramajai daļai salīdzinājumā ar standarta saldētavu nodalījumiem, Full Open Box nodrošina vienkāršu pat apjomīgu pārtikas produktu glabāšanu un izņemšanu. Tas ir pilnībā izbīdāms, nodrošinot optimālu visas pieejamās telpas izmantošanu. Turklāt nodalījuma konstrukcija ļauj to atvērt pat tad, ja ledusskapja durvis ir atvērtas tikai par 90 grādiem.

 

Durvju nodalījums Big Guard.

Durvju nodalījums Big Guard ir dziļāks nekā parasto ledusskapju plaukti, tāpēc noderīgs lielāku slāpju remdēšanai. Tagad durvīs var uzglabāt lielus piena un sulas iepakojumus, kā arī divas rindas dzērienu kārbu un pudeļu. Durvju nodalījums Big Guard ir teicami piemērots arī garo pudeļu atdzesēšanai.

 

Augšējā gaismas diode.

Energoefektīvā augšējā gaismas diode teicami izgaismo visu ledusskapja iekšpusi, palīdzot saskatīt pārtikas produktus. Tas ļauj ne tikai vienkāršāk sameklēt nepieciešamos produktus, bet arī ātrāk aizvērt ledusskapja durvis, kas ietaupa gan laiku, gan elektroenerģiju.

 

Tehnoloģija True No Frost.

Samsung tehnoloģija No Frost nodrošina vienmērīgu dzesēšanu, novēršot apsarmojumu un apledojuma veidošanos. Glabājiet ātri bojājošos produktus svaigus un veselīgus ilgāk. Efektīvās darbības dēļ šis risinājums samazina dzesēšanas sistēmas noslodzi, kas palielina tās kalpošanas laiku un novērš ar ledusskapja atkausēšanu saistītos enerģijas zudumus.

Search engine powered by ElasticSuite