Ledusskapis Indesit LR9 S1Q F X

Vairāk informācijas
Preces kods 529011
Specifikācija Ražojuma datu lapa
Prece Ledusskapis
Automātiska atkausēšana Ir
Displejs Iekšējais LED displejs
Enerģijas patēriņš gadā (kWh) 315
Garantija fiziskām personām (mēn.) 24
Izmēri (AxPxDz), cm 201.3x59.5x65.5
Kopējā ietilpība (L) 371
Ledusskapja tilpums (L) 260
Modelis LR9 S1Q F X
Plaukts pudelēm Nav
Plauktu materiāls Rūdīts stikls
Sald.augšā/apakšā Apakšā
Saldētavas tilpums (L) 111
Troksnis (dB) 38
Zīmols Indesit
Izpārdots
SKU
529011
Kluba biedriem 342.99 € Cena 365.99 €
Pieejamība veikalos

 

Indesit brīvi stāvošais ledusskapis ar saldētavu.

LR9 S1Q F X

 

Šī Indesit brīvi stāvošā ledusskapja ar saldētavu raksturojums: augsta iekārta, kas atbilst jūsu ģimenes vajadzībām. Matēta nerūsējošā tērauda krāsa. Stikla plaukti izcilai stabilitātei. Ventilators, kas nodrošina plūstošu un vienmērīgu gaisa plūsmu ierīcē, uzlabojot tās ventilāciju. Ērts pudeļu plaukts drošai pudeļu uzglabāšanai.

 

Open Space Freezer.

Ērtais Open Space Freezer atvērtā tipa saldētavas dizains ļauj ērti ievietot lielākus priekšmetus, vienkārši izņemot divas speciālās augšējās atvilktnes.

 

Pure Wind tehnoloģija.

Pure Wind tehnoloģija aizsargā ēdienu, ātri atjaunojot temperatūru ledusskapja saldētavā ikreiz pēc durvju atvēršanas, lai pārtika ilgāk saglabātos svaiga.

 

Optimāls mitrums.

Optimāla mitruma tehnoloģija Optimal Humidity aizsargā ēdienu no izžūšanas, pastāvīgi uzraugot un uzlabojot mitruma līmeni ledusskapī.

 

Low Frost tehnoloģija.

Low Frost dizains piedāvā slēgtu iztvaicētāju apvienojumā ar stilīgiem stikla plauktiem, kas efektīvi novērš sarmas veidošanos ierīces iekšpusē.

 

Aircooler.

Aircooler dizains ar jauno ventilatora moderno izskatu minimālisma stilā nodrošina izcilu aukstā gaisa sadalījumu, lai ilgāk saglabātu ēdienu svaigu.

 

Silent Cooling tehnoloģija.

Silent Cooling klusās dzesēšanas tehnoloģija ir papildu pievienotā vērtība kvalitātei un uzticamībai, ko jūs sagaidāt no Indesit. Miers un klusums! Pateicoties klusajai dzesēšanai, ierīce darbosies ar maksimālo trokšņa līmeni 38 dB(A), tāpēc jūs to gandrīz nevarēsiet dzirdēt.

Search engine powered by ElasticSuite