Ledusskapis Indesit LI8 FF2 W

Vairāk informācijas
Preces kods 529232
Specifikācija Ražojuma datu lapa
Prece Ledusskapis
Modelis LI8 FF2 W
Sald.augšā/apakšā Apakšā
Zīmols Indesit
Izpārdots
SKU
529232
Kluba biedriem 360.99 € Cena 379.99 €
Pieejamība veikalos

Frost Free: Indesit brīvi stāvošais ledusskapis ar saldētavu.

Šī Indesit brīvi stāvošā ledusskapja ar saldētavu raksturojums: augsta iekārta, kas atbilst jūsu ģimenes vajadzībām. No Frost tehnoloģija, kas samazina mitruma līmeni ierīcē un efektīvi novērš ledus uzkrāšanos. Ventilators, kas nodrošina plūstošu un vienmērīgu gaisa plūsmu ierīcē, uzlabojot tās ventilāciju. Ērts pudeļu plaukts drošai pudeļu uzglabāšanai.

 

Flexi Use kaste.

Flexi Use kasti var viegli ievietot divās dažādās ledusskapja vietās. Novietojiet to zemākajā līmenī, lai līdz 6 dienām ilgi uzglabātu delikātus produktus, piemēram, zivis vai gaļu. Izvēlieties augšējo līmeni citiem pārtikas produktiem, vienlaikus dubultojot vietu augļiem un dārzeņiem ierīces apakšdaļā!

 

Open Space Freezer.

Ērtais Open Space Freezer atvērtā tipa saldētavas dizains ļauj ērti ievietot lielākus priekšmetus, vienkārši izņemot divas speciālās augšējās atvilktnes.

 

Pure Wind tehnoloģija.

Pure Wind tehnoloģija aizsargā ēdienu, ātri atjaunojot temperatūru ledusskapja saldētavā ikreiz pēc durvju atvēršanas, lai pārtika ilgāk saglabātos svaiga.

 

Optimāls mitrums.

Optimāla mitruma tehnoloģija Optimal Humidity aizsargā ēdienu no izžūšanas, pastāvīgi uzraugot un uzlabojot mitruma līmeni ledusskapī.

 

Aircooler.

Aircooler dizains ar jauno ventilatora moderno izskatu minimālisma stilā nodrošina izcilu aukstā gaisa sadalījumu, lai ilgāk saglabātu ēdienu svaigu.

 

Bīdāmie plaukti.

Jaunie ledusskapju plaukti ir izbīdāmi līdz pat 7 cm tālu, lai nodrošinātu vislabāko redzamību un maksimālas piekļuves iespējas visiem produktiem, pat tiem, kas glabājas pašā plaukta aizmugurē.

Search engine powered by ElasticSuite