Ledusskapis Electrolux EN3853MOX

Vairāk informācijas
Preces kods 804104
Specifikācija Ražojuma datu lapa
Prece Ledusskapis
Modelis EN3853MOX
Sald.augšā/apakšā Apakšā
Izpārdots
SKU
804104
Kluba biedriem 474.99 € Cena 499.99 €
Pieejamība veikalos

EN3853MOX

600 Brīvstāvošs ledusskapis ar saldētavu - augstums 200.5 cm.

 

Izbaudiet svaigus produktus pēc 7 dienām, izmantojot 600 TwinTech® ledusskapis ar saldētavu. Tas nodala gaisu, kas cirkulē saldētavā, no gaisa, kas cirkulē ledusskapī, uzturot nemainīgu mitruma un temperatūras līmeni. Un lai produktu glabāšana būtu pavisam nepārspējama, tas pat novērš sarmas veidošanos.

 

Tik svaigi kā tirgus dienā pēc 7 dienām, pateicoties TwinTech.

Mūsu TwinTech gaisa dzesēšanas sistēma uztur pārtiku jūsu ledusskapī tik pat svaigu kā nesen iegādātu tirgū. Nodalot gaisu, kas cirkulē saldētavā, no gaisa, kas cirkulē ledusskapī, tā uztur nemainīgu mitruma un temperatūras līmeni, radot ideālu vidi, kurā produkti neizkalst.

 

Nepārtraukts vēsums ar DynamicAir.

DynamicAir gadā, lai ledusskapī būtu uzturēta stabila temperatūra. Vēss gaiss izplatās visā tilpnē, tādēļ pārtika ir aizsargāta no sasilšanas pat tad, ja tiek atvērtas durvis. Saglabājot pārtiku ar apdomu.

 

Neatsakieties no vietas ar MaxiBox.

Mēs radījām MaxiBox atvilktni tieši tādēļ, lai jums būtu pietiekami daudz saldētavas vietas, kur uzglabāt pat lielākos produktus. Tādēļ jūs viegli un efektīvi varat sakārtot savu saldētavu.

 

Ietaupiet vietu ar pudeļu statīvu.

Izbaudiet kārtību ledusskapī ar vietu ietaupošo pudeļu plauktu. Tas tiek novietots zem stikla plaukta un tajā vienlaicīgi var ievietot līdz četrām pudelēm. Atdzesēts dzēriens vienmēr pa rokai.

Search engine powered by ElasticSuite