Ledusskapis Bosch KGV36VB32S

Vairāk informācijas
Preces kods 806519
Prece Ledusskapis
Modelis KGV36VB32S
Sald.augšā/apakšā Apakšā
Izpārdots
SKU
806519
Kluba biedriem 483.99 € Cena 509.99 €
Pieejamība veikalos

Serie | 4 Brīvi stāvošs ledusskapis – saldētava ar saldētavu apakšā186 x 60 cm.

KGV36VB32S

 

Ļoti efektīva A++ klases apakšējā saldētava ar VitaFresh plus kasti - augļi un dārzeņi saglabā svaigumu līdz pat divām reizēm ilgāk.

 

- Energoefektivitātes klase A++ - dzesē īpaši efektīvi.

- VitaFresh kaste - mitruma regulēšana ļauj augļiem un dārzeņiem saglabāt svaigumu ilgāk.

- LowFrost - mazāk jāatlaidina, jo veidojas mazāk sarmas, tā ietaupot pūles un enerģiju.

- LED apgaismojums - ledusskapis izgaismots vienmērīgi, nežilbinot, darbojas visu ierīces kalpošanas laiku.

- BigBox saldētā ēdiena atvilktne - glabāšanas tvertņu sakraušanai citu virs citas vai lielu saldēta ēdiena gabalu glabāšanai.

 

Jau sasaldētās pārtikas aizsardzība.

Parastās saldētavas sasaldē pārtiku, bet ne vienmēr garantē, ka tā paliks sasaldēta. SuperFreezing tehnoloģija sasaldē pārtiku ātrāk un pasargā jau sasaldēto pārtiku no atkušanas laikā, kad saldētavā tiek ievietoti jauni produkti. Ierīces ar automātisko sasaldēšanas funkciju turpina darboties parastajā režīmā, tiklīdz ir sasniegta vajadzīgā temperatūrā, tādējādi lieki netērējot elektroenerģiju. Labāk saglabāta pārtika. Labāks enerģijas patēriņš.

 

BigBox saldēto produktu nodalījumā ir daudz vietas XXL izmēra saldētajiem produktiem.

Īpaši dziļa atvilktne saldētiem produktiem ērtai saldētu ēdienu tvertņu vai lielu saldētu produktu, piemēram, kūku vai picu izvietošanai. Neatkarīgi no tā, vai gatavojat ēdienu bērna dzimšanas dienas ballītei, vai vēlaties sasaldēt kāzu torti, BigBox būs gana vietas lieliem saldētiem produktiem.

 

Retāka atkausēšana taupa jūsu laiku un mazina enerģijas patēriņu.

Regulāra parasto saldētavu atkausēšana ne tikai aizņem daudz jūsu laika, bet arī enerģijas. LowFrost tehnoloģija samazina ledus veidošanos saldētavā, tādēļ nav nepieciešams to regulāri atkausēt. Ja tomēr kādreiz ir nepieciešama atkausēšana, mūsu saldētavas ar LowFrost funkciju ir aprīkotas ar parocīgu noteku ierīces apakšā, lai atkausēšana būtu ātra un vienkārša. Izvēlieties saldētavu, kura parūpējas gan par jums, gan par sevi.

 

FreshSense: ideāls klimats uzglabāšanai.

Pateicoties optimālajiem glabāšanas apstākļiem, produkti saglabā ideālo konsistenci; piemēram, saldējums nav nedz par mīkstu, nedz par cietu. Lai panāktu lielāku svaigumu un labāku garšu, nemainīga temperatūra ledusskapī ir izšķirošs faktors. FreshSense sensori nepārtraukti uzrauga un kontrolē apkārtējā gaisa, ledusskapja un saldētavas temperatūru. Rezultātā ledusskapī tiek panākta nemainīga temperatūra, kas nav atkarīga no ārējās temperatūras.

 

EasyAccess plaukts: Zibenīga produktu ievietošana un izņemšana.

No triecienizturīgā stikla veidotos plauktus iespējams pagarināt līdz 12 cm, padarot produktu ievietošanu un izņemšanu ļoti vieglu. Tai pat laikā plauktu saturs ir labi pārskatāms, tādēļ netiks piemirsti pat plaukta dziļumā esošie produkti.

 

LED apgaismojums: izgaismo ledusskapja saturu.

LED apgaismojums piedāvā pilnīgi jaunu ledusskapju apgaismojuma koncepciju, garantējot vienmērīgu, neapžilbinošu iekšējo apgaismojumu. LED lampas izmanto mazāk elektrības nekā parastās ledusskapju lampiņas, turklāt kalpos visu (ierīces) mūžu.

 

Augļi un dārzeņi nezaudē vitamīnus un saglabā svaigumu ilgāk.

Vēl nekad nav bijis tik viegli ēst veselīgi. VitaFresh produktu uzglabāšanas sistēma nodrošina ideālu mitruma līmeni, tādējādi nodrošinot labākos svaigas pārtikas uzglabāšanas apstākļus. Mitruma līmeni atvilktnē var regulēt, tāpēc augļi un dārzeņi saglabā svaigumu ilgāk.

 

Olu plaukts.

Olu plaukts saglabā tās svaigas un novērš plaisāšanu.

Search engine powered by ElasticSuite