LED televizors Philips 49''

Vairāk informācijas
Preces kods 704638
Specifikācija Ražojuma datu lapa
Modelis 49PFS4132/12
Savienojamība Antena IEC75, Audio ieeja, Austiņu izeja, CI, HDMI, Optiskā, Scart, USB
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
704638
Kluba biedriem 429.99 € Cena 459.99 €
Pieejamība veikalos

Ļoti plāns Full HD LED televizors. Stilīgs dizains un augstvērtīgs izpildījums. Philips 4100 TV ar Digital Crystal Clear nodrošina Full HD attēla kvalitāti, lielu kontrastu un skaidru skaņas reproducēšanu. Izbaudiet bezrūpīgu izklaidi ar šo vienkārši lietojamo modeli.

Digital Crystal Clear: precizitāte, ar ko vēlēsieties dalīties. Dabiskiem attēliem no jebkura avota Philips radīja Digital Crystal Clear. Neatkarīgi no tā, vai .skatāties iecienītās pārraides, filmas, ziņas vai baudāt izklaidi kopā ar draugiem, attēlam vienmēr būs optimāls kontrasts, krāsas un asums.

Full HD LED televizors – lieliski LED attēli ar satriecošu kontrastu. Attēla kvalitāte ir būtiska. Standarta HDTV televizori nodrošina kvalitāti, taču jūs vēlaties iegūt vairāk. Iztēlojieties spilgtas detaļas apvienojumā ar lielu spilgtumu, neticamu kontrastu un reālistiskām krāsām, lai iegūtu attēlu, kas neatšķiras no realitātes

USB ports multivides atskaņošanai. Dalieties jautrībā. Pievienojiet savu USB atmiņas karti, digitālo kameru, MP3 atskaņotāju vai citu multivides ierīci pie televizora USB porta, lai skatītos fotoattēlus, videoklipus un klausītos mūziku, izmantojot ērtu ekrāna satura pārlūku.

Divas HDMI ieejas un Easylink savienojamības nodrošināšanai. Novērsiet vadu radīto jucekli, izmantojot vienu HDMI vadu, pa kuru pārraida gan attēla, gan audio signālu no ierīcēm uz televizoru. Izmantojot kopā ar Philips Easylink, nepieciešama tikai viena tālvadības pults, lai izpildītu lielāko daļu darbību televizorā, DVD vai Blu-ray atskaņotājā, televizora pierīcē vai mājas kinozāles sistēmā.

Search engine powered by ElasticSuite