LED televizors Philips 32'' Slim

Vairāk informācijas
Preces kods 804066
Specifikācija Ražojuma datu lapa
Modelis 32PHS4503/12
Savienojamība Antena IEC75, Audio ieeja, Austiņu izeja, CI, HDMI, Optiskā, USB
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
804066
Kluba biedriem 199.39 € Cena 209.99 €
Pieejamība veikalos

Ļoti plāns LED televizors. Ar augstas izšķirtspējas attēlu un pieņemamo cenu Philips 4500 pārspēs jūsu cerības. Tā vienkāršais un elegantais dizains iederēsies jebkurā telpā jūsu mājās.

Asi attēli neatkarīgi no attēla avota. Philips Pixel Plus HD digitāla attēlu apstrādes tehnoloģija optimizē attēla kvalitāti, lai sniegtu dzidrus attēlus ar izcilu kontrastu. Neatkarīgi no tā, vai skatāties kabeļtelevīzijas pārraidi vai ierakstu no diska, jūs iegūsiet asākus attēlus ar spilgtākiem baltajiem un dziļākiem melnajiem toņiem.

USB ports multivides atskaņošanai. Dalieties jautrībā. Pievienojiet savu USB atmiņas karti, digitālo kameru, MP3 atskaņotāju vai citu multivides ierīci pie televizora USB porta, lai skatītos fotoattēlus, videoklipus un klausītos mūziku, izmantojot ērtu ekrāna satura pārlūku.

LED TV. LED sānu apgaismojums nodrošina zemu strāvas patēriņu un pievilcīgas līnijas apvienojumā ar lielisku spilgtumu, neticamu kontrastu un spilgtām krāsām.

Divas HDMI ieejas un Easylink savienojamības nodrošināšanai. Novērsiet vadu radīto jucekli, izmantojot vienu HDMI vadu, pa kuru pārraida gan attēla, gan audio signālu no ierīcēm uz televizoru. Izmantojot kopā ar Philips Easylink, nepieciešama tikai viena tālvadības pults, lai izpildītu lielāko daļu darbību televizorā, DVD vai Blu-ray atskaņotājā, televizora pierīcē vai mājas kinozāles sistēmā.


 

Search engine powered by ElasticSuite