Kafijas automāts Philips ner.tērauda

Vairāk informācijas
Preces kods 504553
Prece Kafijas automāts
Jauda (kW) 750 W
Krāsa Ner.tēr./ Melna
Modelis HD 7546/20
Papildus info Noņemams filtrs ar nerūsējošā tērauda pārklājumu. Automātiskā atslēgšanās. Triecienizturīgs nerūsējošā tērauda termotrauks.
Tilpums 1.2 l
Zīmols Philips
Prece nopērkama veikalos
SKU
504553
Akcijas cena 74.99 € 30.04.2024 - 01.06.2024 Cena 89.99 €
Pieejamība veikalos

Garda un karsta kafija, mūsu ikoniskais dizains. Café Gaia kafijas aparātam ir ikonisks dizains, un tas pagatavo izcilu kafiju. Termosa krūze saglabā pilnvērtīgu aromātu un temperatūru ilgāk par 2 stundām*.

Nerūsējošā tērauda termosa krūze ar dubultām sieniņām temperatūras uzturēšanai. Šī augstākās klases izturīgā nerūsējošā tērauda termosa krūze saglabā pilnvērtīgu aromātu un temperatūru ilgāk par 2 stundām. Pateicoties dubultajām sieniņām, kafijas temperatūra pēc 2 stundām ir vismaz 65°C.

Termosa krūzes viedā slēdzene aromāta saglabāšanai. Termosa krūze ir aprīkota ar viegli lietojamu viedu slēdzeni. Slēdzene nodrošina aromāta un temperatūras pilnvērtīgu saglabāšanu pēc krūzes izņemšanas no kafijas aparāta.

Piesātināta kafijas garša, ko nodrošina koncentrēta ūdens plūsma. Pateicoties koncentrētajai ūdens plūsmai, kas tiek uzšļākta uz kafijas maisījuma, no pupiņām tiek izvilkta izcila garšas buķete.

Pilienapture, lai ielietu kafijas krūzi jebkurā brīdī. Pilienapture sniedz iespēju ieliet krūzi kafijas jebkurā brīdī pirms gatavošanas cikla pabeigšanas.

Vada glabāšanas nodalījums ērtai novietošanai virtuvē. Lieko vadu ērti iespējams glabāt vada nodalījumā kafijas aparāta aizmugurē. Tādējādi varat kafijas aparātu parocīgi novietot virtuvē.

Tieša automātiska izslēgšanās enerģijas taupīšanai un drošībai. Pēc kafijas pagatavošanas kafijas aparāts automātiski ieslēdzas enerģijas taupīšanas režīmā. Termosa krūze nodrošina, ka kafija paliek karsta.

Ūdens līmeņa indikators vieglai uzpildīšanai. Viegli un precīzi uzpildiet ūdens tvertni, pateicoties ūdens līmeņa rādījumam.

Search engine powered by ElasticSuite