Kafijas automāts Philips Daily Collection 700W melns

Vairāk informācijas
Preces kods 804195
Modelis HD7435/20
Papildus info noņemams filtra turētājs, Pretpilēšanas sistēma, stikla karafe, ūdens līmeņa indikators
Tilpums 0.6l
Zīmols Philips
Prece nopērkama veikalos
SKU
804195
Akcijas cena 35.99 € 31.03.2024 - 01.05.2024 Cena 45.99 €
Pieejamība veikalos

Vienkārši garda kafija. Ar šo Philips kafijas aparātu jūs varat baudīt svaigi uzlietas kafijas garšu un aromātu. Ierīces kompaktā konstrukcija ir ideāli piemērota 2 līdz 7 tasīšu pagatavošanai. Aromātu maisītājs nodrošina optimāli gardu kafiju katrā tasītē.

Automātiska izslēgšanās pēc 30 min enerģijas taupīšanai un drošībai. 30 minūtes pēc kafijas pagatavošanas kafijas automāts automātiski izslēdzas, lai taupītu elektroenerģiju un saglabātu drošību. Šī funkcija atbilst ES direktīvai, kas attiecas uz visiem kafijas automātiem ES. Ja vēlaties, lai jūsu kafija ilgāk saglabājas karsta, Philips piedāvā kafijas automātus ar termisko krūzi.

Aromāta maisītājs cirkulē kafiju optimālai garšai. Šī viedā sprausla krūzē vienmērīgi cirkulē ieplūstošo kafiju optimālam un nemainīgam aromātam, no pirmās līdz pēdējai krūzītei.

Pilienapture, lai ielietu kafijas krūzi jebkurā brīdī. Pilienapture sniedz iespēju ieliet krūzi kafijas jebkurā brīdī pirms gatavošanas cikla pabeigšanas.

LED ieslēgšanas slēdzis iedegas, kad kafijas aparāts ir ieslēgts. Sarkanā gaismiņa uz slēdža pogas iedegas, kad kafijas aparāts ir ieslēgts.

Trauku mazgājamajā mašīnā mazgājamas detaļas vienkāršai tīrīšanai. Krūze un filtra turētājs ir viegli mazgājami trauku mašīnā.

Ūdens līmeņa indikators vieglai uzpildīšanai. Viegli un precīzi uzpildiet ūdens tvertni, pateicoties ūdens līmeņa rādījumam.

Kompakta konstrukcija, ideāli piemērots 2-7 tasītēm. Šis kafijas aparāts ir īpaši izveidots 2 līdz 7 tasīšu kafijas pagatavošanai (līdz 0,6 litriem). Pateicoties īpaši kompaktajai konstrukcijai, tas virtuvē neaizņem daudz vietas.

 

Search engine powered by ElasticSuite