Kafijas automāts Philips 1080W melns

Vairāk informācijas
Preces kods 704305
Jauda (kW) 1080W
Modelis HD 7459/20
Tilpums 1.2l
Zīmols Philips
Prece nopērkama veikalos
SKU
704305
Akcijas cena 47.99 € 31.03.2024 - 01.05.2024 Cena 58.99 €
Pieejamība veikalos

Vienkārši laba kafija. Izbaudiet svaigi pagatavotas kafijas garšu un aromātu ar uzticamo Philips kafijas aparātu. Pateicoties aromāta maisītājam, kafija katru reizi garšos nepārspējami. Izmantojiet taimeri un katru rītu mostieties ar svaigas kafijas smaržu.

Automātiska izslēgšanās pēc 30 min enerģijas taupīšanai un drošībai. 30 minūtes pēc kafijas pagatavošanas kafijas automāts automātiski izslēdzas, lai taupītu elektroenerģiju un saglabātu drošību. Šī funkcija atbilst ES direktīvai, kas attiecas uz visiem kafijas automātiem ES. Ja vēlaties, lai jūsu kafija ilgāk saglabājas karsta, Philips piedāvā kafijas automātus ar termisko krūzi.

Pilienapture, lai ielietu kafijas krūzi jebkurā brīdī. Pilienapture sniedz iespēju ieliet krūzi kafijas jebkurā brīdī pirms gatavošanas cikla pabeigšanas.

Aromāta maisītājs cirkulē kafiju optimālai garšai. Šī viedā sprausla krūzē vienmērīgi cirkulē ieplūstošo kafiju optimālam un nemainīgam aromātam, no pirmās līdz pēdējai krūzītei.

Trauku mazgājamajā mašīnā mazgājamas detaļas vienkāršai tīrīšanai. Krūze un filtra turētājs ir viegli mazgājami trauku mašīnā.

Pamostieties ar svaigas kafijas smaržu, pateicoties taimerim. Sagatavojiet kafijas aparātu, iestatiet laiku, un svaigas kafijas krūze tiek pagatavota tieši vēlamajā laikā.

Ūdens līmeņa indikators vieglai uzpildīšanai. Viegli un precīzi uzpildiet ūdens tvertni, pateicoties ūdens līmeņa rādījumam.

1,2 l ietilpība, 2-15 tasēm. Šis kafijas automāts var pagatavot 2 līdz 10 (lielās) / 15 (mazās) kafijas krūzes. Tā ietilpība ir 1,2 litri. Tomēr šim kafijas automātam ir kompakts dizains, un tas aizņem ļoti maz vietas jūsu virtuvē.

Search engine powered by ElasticSuite