Gaisa mitrinātājs Philips balts

Vairāk informācijas
Preces kods 704970
Jauda (kW) 15W
Mitrināšanas platība 25m2
Modelis HU 4801/01
Papildus info 200 ml/h
Trokšņa līmenis 26 dB
Zīmols Philips
Prece nopērkama veikalos
SKU
704970
Akcijas cena 84.99 € 31.03.2024 - 01.05.2024 Cena 109.99 €
Pieejamība veikalos

Vienmēr tīrs gaiss. Philips gaisa mitrinātājs ar maksimālu efektivitāti un higiēnu cīnās ar sausu gaisu. Tas vienmērīgi izplata mitrināto gaisu visā telpā, un izplata par 99 % mazāk baktēriju salīdzinājumā ar ultraskaņas mitrinātājiem. Neatstāj baltus putekļus un mitras grīdas.

Higiēniski drošāka, nekādu baltu putekļu* un mitra galda. Šis Philips gaisa mitrinātājs piedāvā trīs pakāpju uzlabotu iztvaikošanas sistēmu ar NanoCloud tehnoloģiju:

1. posms: mitrinātāja absorbējošais filtrs uztver lielas daļiņas, piemēram, cilvēka / dzīvnieka matus / spalvas un putekļus, iesūcot sauso gaisu.

2. posms: uzlabotā iztvaikošanas sistēma ar NanoCloud tehnoloģiju mitrina gaisu, pievienojot gaisam ūdens molekulas, un nesatur baktērijas vai nosēdumus.

3. posms: no mitrinātāja konstantā ātrumā izplūst veselīgs gaiss, nodrošinot ērtu, veselīgu mitru gaisu, neradot ūdens miglu jūsu mājās.

Vienmērīgi izplata mitrinātu gaisu visā telpā. Elpojiet un izbaudiet labāku miegu savās mājās ar veselīgu mitrinātu gaisu.

Izvēlieties starp kluso un standarta mitrināšanu maksimāla elastīguma nodrošināšanai.

Minimālisma dizains jums piedāvā labāko tīrāmību savā klasē. Mitrinātāju tīrīšana no iekšpuses un ārpuses, īpaši ūdens tvertnes tīrīšana nekad nav bijusi vieglāka

Viegli piepildāma tvertne. Pielejiet no burkas vai pielieciet ūdens tvertni pie krāna. Indikators “max” skaidri parāda, cik tālu tvertne jāpiepilda. Kad tvertne ir tukša, mitrinātājs automātiski izslēdzas un displejs rāda, ka ir nepieciešama uzpilde.

Automātiska izslēgšanās, kad mitrinātājā izbeidzas ūdens. Ja ūdens tvertne ir tukša, un to nepieciešams uzpildīt, tīra gaisa aizsardzības slēdzis mitrinātāju izslēdz.

*Netiek izsviesti balti nosēdumi, kas piesārņotu gaisu.

Search engine powered by ElasticSuite