Fotoepilators Philips excl. Lumea Advanced IPL

Vairāk informācijas
Preces kods 704977
Barošanas veids No tīkla
Komplektā Uzglabāšanas somiņa
Krāsa Balta/ Rozā
Modelis SC 1994/00
Papildus info 5 gaismas enerģijas iestatījumi pielāgoti katram ādas tipam, iebūvēts UV filtrs
Zīmols Philips
Prece nopērkama veikalos
SKU
704977
Akcijas cena 249.99 € 31.03.2024 - 01.05.2024 Cena 319.99 €
Pieejamība veikalos

Āda bez matiņiem vismaz 3 mēnešus*. Philips Lumea Advanced satriecoši efektīvi aizkavē matiņu ataugšanu uz visa ķermeņa. Saudzīgi gaismas impulsi, tos regulāri pielietojot, saglabā ādu zīdaini gludu katru dienu.

 

Profesionāla līmeņa IPL tehnoloģija mājas apstākļos, izstrādāta sadarbībā ar dermatologiem.

Apzīmējums IPL tulkojumā nozīmē "intensīvi gaismas impulsi" (Intense Pulsed Light). Philips Lumea apstrādā matiņa sakni ar saudzīgiem gaismas impulsiem, liekot folikulam pāriet miera fāzē. Tā rezultātā jūsu ķermeņa apmatojuma daudzums pakāpeniski samazinās. Atkārtojot procedūru, jūsu āda tiek atbrīvota no liekā apmatojuma un kļūst zīdaini maiga. Procedūra ir droša un saudzīga — arī apstrādājot jutīgākās ķermeņa zonas. Philips Lumea ir klīniski pārbaudīts un izstrādāts sadarbībā ar dermatologiem, nodrošinot efektīvu risinājumu apmatojuma likvidēšanai mājas apstākļos.

 

Pierādīti droša un efektīva procedūra.

Neatkarīgi pētījumi pierāda, ka jau pēc 3 procedūrām ir vērojama vismaz 85% apmatojuma samazināšanās**. Pirmās 4 proc. ir jāveic ar 2 ned. intervālu, un pēc šīm 4 proc. jau iespējams redzēt vēlamo rezultātu. Lai saglabātu rezultātu, vienkārši atkārtojiet proc. ik pēc 4 ned. Pēc 8 atkārtotām proc., jūs varat baudīt dzīvi bez liekā apmatojuma vismaz 3 mēn.*. Lai palielinātu attēlu, lūdzu, noklikšķiniet uz attēla, attēlu galerijā šīs lapas augšpusē.

 

Piemērota dažādiem matiņu un ādas tipiem.

Philips Lumea Prestige efektīvi, viegli un droši iedarbojas uz dažādiem matu un ādas tipiem. Ierīce iedarbojas uz dabiski tumši blondiem, brūniem un melniem matiņiem un ādas toņiem no ļoti gaiša līdz tumši brūnam. Tāpat kā citas procedūras, kas izmanto IPL, Philips Lumea nevar izmantot baltu/sirmu, gaiši blondu vai sarkanu matiņu apstrādāšanai, un ierīce nav piemērota ļoti tumšai ādai. Tas ir izskaidrojams tādējādi, ka starp matu krāsas pigmentu un ādas toņa pigmentu nepieciešams liels kontrasts.

 

Iebūvēts ādas toņa sensors.

Iebūvētais ādas toņa sensors nosaka apstrādātās ādas stāvokli katras procedūras sākumā un dažreiz arī procedūras laikā. Ja tas nosaka ādas toni, kas ir pārāk tumšs šī produkta izmantošanai, tas automātiski pārtrauks impulsu izdalīšanu.

 

Liels procedūru logs ātrai lietošanai uz lielām zonām, piemēram, kājām.

 

BEZMAKSAS Lumea lietotne — jūsu personīgais padomdevējs.

Lumea lietotni iespējams lejupielādēt bez maksas, un tā piedāvā unikālu un individuālu IPL pieredzi – tieši jums. Tas ir jūsu personīgais padomdevējs, kas nodrošina, ka jūs no sava Lumea gūstat maksimālu efektu un izmantojat to pareizi, lai sasniegtu ilgstošus rezultātus. Lietotne jums palīdz izveidot individuālu procedūru grafiku katrai ķermeņa zonai, sniedzot ieteikumus un padomus katras procedūras laikā. Jums tikai atliek regulāri pārbaudīt lietotni, lai pārliecinātos, ka saņemti visi jaunākie ziņojumi vai atgādinājumi.

 

*Vidējais rezultāts uzrāda matiņu samazināšanos uz kājām par 71 % pēc pilna apstrādes cikla (12 apstrādes reizes), objektīvs pētījums veikts 48 sievietēm Nīderlandē un Austrijā

** Mērījumi veikti kājām, 67 % no 45 sievietēm sasniedz 85 % rezultātu vai vairāk.

Search engine powered by ElasticSuite