Espresso automāts Philips 2200 Super Automatic

Vairāk informācijas
Preces kods 804217
Krāsa Melna/ Brūna
Modelis EP2235/40
Papildus info 15 bāri spiediens, automātiska piena sagatavošana, automātiska sistēmas skalošana un kaļķakmens noņemšana, kafijas pupiņu nod. tilp.275g
Tilpums 1.8l
Zīmols Philips
Prece nopērkama veikalos
SKU
804217
Kluba biedriem 549.99 € Cena 619.99 €
Pieejamība veikalos

3 gardi dzērieni no svaigām kafijas pupiņām, bez piepūles. Viegli pagatavojiet aromātiskus kafijas dzērienus, piemēram, espresso, kafiju un kapučīno, tikai pieskaroties pogai. LatteGo pārklāj piena dzērienus ar zīdainām putām, to ir viegli salikt, un to var iztīrīt pat 15 sekundēs*

Zīdaini maigas piena putas, pateicoties LatteGo sistēmai. Pārklājiet savu kafijas dzērienu ar zīdaini maigu piena putu kārtiņu. LatteGo sistēma apaļajā putošanas kamerā ar lielu ātrumu sajauc pienu un gaisu, izveidojot krēmveida piena putu slāni, kas pēc tam tiek pievienota jūsu kafijai tieši vajadzīgajā temperatūrā.

Ērta kafijas izvēle ar intuitīvu skāriendispleju. Neatvairāmā svaigu pupiņu kafijas garša un aromāts ir tikai viena pieskāriena attāluma. Mūsu intuitīvais skāriendisplejs ļauj ērti izvēlēties savu iecienīto kafiju.

Ideāla temperatūra, aromāts un krēmīga tekstūra katrā tasītē**. Aromāta sistēma inteliģenti panāk optimālu līdzsvaru starp gatavošanas temperatūru un aromātu, saglabājot ūdens temperatūru starp 90 un 98 °C, un tajā pašā laikā regulējot ūdens plūsmu, lai jūs varētu baudīt gardus kafijas dzērienus.

Pielāgojiet aromātu, stiprumu un daudzumu, lietojot funkciju Mana kafijas izvēle. Pielāgojiet dzēriena stiprumu un daudzumu izvēlnē Mana kafijas izvēle. Ērti izvēlieties kādu no trīs iestatījumiem, kas atbilst jūsu vēlmēm.

Pagatavojiet 3 dzērienus ar pirksta pieskārienu. Savos īpašajos brīžos iebaudiet iemīļotos dzērienus. Nav svarīgi, vai jums labāk garšo espresso, kafija vai kafijas dzēriens ar pienu - jūsu Super-automatic kafijas automāts to pagatavos tieši tasītē bez pūlēm un īsā laikā.

Iegūstiet no smalka līdz raupjam malumam, pateicoties dzirnaviņu pielāgošanas 12 pakāpēm. Philips izturīgajām keramikas dzirnaviņām ir 12 pielāgojumu pakāpes, kas no pupiņām ļauj iegūt sākot no ļoti smalka līdz raupjam malumam.

20 000 tases izcilas kafijas, pateicoties keramiskajām dzirnaviņām. Philips dzirnaviņas ir izgatavotas no īpaši izturīga un precīza 100% keramiska materiāla, ļaujot jums iegūt svaigu, aromātisku kafiju vismaz 20 000 kafijas tasītēm.

LatteGo tīrīšana ir nepārspējami vienkārša — tikai 2 detaļas un nevienas caurules. Philips divdaļīgajai piena putotāja sistēmai nav cauruļu vai slēptu detaļu, un to var iztīrīt mazāk nekā 15 sekundēs, izmantojot krāna ūdeni*.

Līdz 5000 tasītēm* bez atkaļķošanas, pateicoties AquaClean. Philips patentētais izgudrojums — AquaClean ūdens filtrs — ļauj jums pilnībā izmantot šī pilnīgi automātiskā kafijas automāta priekšrocības. Mainot filtru pēc automāta pieprasījuma, jums vairs nav jāveic tā atkaļķošana, bet varat baudīt līdz pat 5000* tasītēm kafijas, pagatavojot tās no dzidra, attīrīta ūdens. Uzstādot AquaClean, atkaļķošanas brīdinājums tiek automātiski deaktivizēts.

Vienkārša tīrīšana, pateicoties pilnībā noņemamam uzliešanas mezglam. Uzliešanas mezgls ir katra īpaši automātiska kafijas automāta sirds, un tam nepieciešama regulāra tīrīšana. Pilnībā noņemamo uzliešanas mezglu var rūpīgi iztīrīt, vienkārši noskalojot zem krāna.

Saglabājiet kafijas pupiņas svaigas ilgāk, pateicoties Aroma Seal sistēmai. Jaunā Aroma Seal sistēma aizsargā kafijas pupiņas un nodrošina to oriģinālā aromāta saglabāšanu ilgtermiņa, vienlaikus samazinot kafijas dzirnaviņu radīto troksni.

Detaļas var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā jūsu ērtībām. Jūsu ērtībām varat mazgāt LatteGo (vai Classic piena putotāju), pilienu tekni un maltās kafijas tvertni trauku mazgājamā mašīnā. Tādējādi tiks ietaupīts laiks un nodrošināta higiēniska tīrība.

Search engine powered by ElasticSuite