Epilators Philips Satinelle Essential balts/rozā

Vairāk informācijas
Preces kods 804193
Barošanas veids No tīkla
Komplektā jutīgo zonu uzgalis, masāžas uzgalis, tīrīšanas birstīte, Uzglabāšanas somiņa
Krāsa Balta/ Rozā
Modelis BRE255/00
Zīmols Philips
Prece nopērkama veikalos
SKU
804193
Kluba biedriem 45.99 € Cena 48.99 €
Pieejamība veikalos

Satinelle Essential. Kompaktais epilators ar vadu.

 

Viegla epilācija. Gluda kāju āda nedēļām ilgi ar Philips Satinelle. Saudzīgi noņem matiņus pat 0,5 mm garumā. Viegla epilācija ar ergonomisku rokturi un mazgājamu galviņu optimālai higiēnai.

 

Efektīvā epilēšanas sistēma izrauj matiņus ar sakni. Efektīvā epilēšanas sistēma padara ādu gludu un noņem matiņus uz vairākām nedēļām

 

Unikāla iebūvēta gaismiņa labākai sīku matiņu redzamībai. Unikālā iebūvētā gaismiņa nodrošina, ka tiek palaists garām mazāks matiņu daudzums un epilācija ir efektīvāka.

 

2 ātruma iestatījumi plānāku un biezāku matiņu satveršanai. 2 ātruma iestatījumi plānāku un biežāku matiņu noņemšanai, lai jūs varētu pielāgot šo procedūru sev.

 

Pielāgots, ergonomisks rokturis ērtai lietošanai. Apaļā forma lieliski iegulst jūsu rokā ērtai matiņu noņemšanai. Tas arī izskatās lieliski!

 

Mazgājama epilēšanas galviņa papildu higiēnai un vienkāršai tīrīšanai. Šim epilatoram ir mazgājama epilēšanas galviņa. Galviņu var noņemt un nomazgāt tekošā ūdenī labākas higiēnas nodrošināšanai

 

Jutīgu zonu uzgalis nevēlamu matiņu noņemšanai. Saudzīgākai dažādu ķermeņa zonu kopšanai komplektā ietilpst jutīgo zonu uzgalis nevēlamu matiņu likvidēšanai padusēs un bikini zonā.

 

Iekļauts masāžas uzgalis. Masāžas uzgalis padara epilāciju patīkamāku.

 

Ceļojumu somiņa uzglabāšanai un transportēšanai.

Search engine powered by ElasticSuite