Blenderis Philips 1400W ner.tērauda + 2 krūzes

Vairāk informācijas
Preces kods 704956
ātrumu skaits Mainīgs+pulse
Blendera trauks 1.8l
Komplektā 2 ceļojumu krūzes
Modelis HR 3655/00
Papildus info ledus smalcināšanas un smūtija režīms, Stikla blendera trauks
Zīmols Philips
Prece nopērkama veikalos
SKU
704956
Kluba biedriem 170.99 € Cena 179.99 €
Pieejamība veikalos

Par 50% smalkāka blendēšana, salīdzinot ar Philips Avance blenderi. Ar 1400 vatu jaudu, 35 000 apgr./min un Problend 6 3D total blendēšanas tehnoloģiju — 80% patērētāju atzīst, ka tas motivē viņus lietot uzturā vairāk augļu un dārzeņu.

Progresīvā blendēšanas tehnoloģija ProBlend 6 3D. Philips ir izstrādājis ProBlend 6 3D tehnoloģiju, lai garantētu, ka visas jūsu kokteiļa sastāvdaļas ir smalki sablendētas, tādējādi atbrīvojot no šūnu struktūras augļu, dārzeņu un riekstu uzturvielas, ko jūsu ķermenis viegli uzsūc.

35 000 apgr./min. izcilai blendēšanai un vēl veselīgākiem kokteiļiem.

Manuālais režīms ar maināmiem ātrumiem. No saudzīgas blendēšanas mīkstiem augļiem līdz papildu jaudai cietākiem augļiem un dārzeņiem. Jūs varat to izvēlēties ar mūsu maināmā manuālā ātruma opcijām.

Augļu un dārzeņu kokteiļu gatavošanas programma atvieglo augļu un dārzeņu kokteiļu gatavošanu mājas apstākļos.

Blendera krūku var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.Visas jūsu Philips blendera noņemamās daļas var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā — izņemot asmeni, ko var vienkārši noskalot. Ja nepieciešams, pamatni var noslaucīt.

Noņemami asmeņi vieglai skalošanai. Lai notīrītu blendera asmeņus, vienkārši noņemiet tos no blendera krūkas un noskalojiet. Tomēr, lai saglabātu asmeņu asumu, tos nedrīkst mazgāt trauku mazgājamā mašīnā.

2 gadu garantija visā pasaulē. Iegādājoties mūsu blenderus, jūs saņemsiet 2 gadu garantiju visā pasaulē — tā ir mūsu ilgstošas kvalitātes un darbības garantija.

Stikla krūka. Ikviens mīl labi pagatavotus kokteiļus! Mūsu 2 litru stikla krūkas gatavošanas ietilpība ir 1,8 litri — pagatavojiet gardus kokteiļus visai ģimenei.

2 gandrīz nesaplēšamas tritāna krūkas. Gatavojiet kokteili dzeršanai paredzētajā krūkā un paņemiet to līdzi! Blendera komplektācijā iekļautas 2 izturīgas 600 ml tritāna krūkas, kurās var gatavot kokteiļus un kas ērti ietilpst jūsu somā vai mugursomā.

 

Search engine powered by ElasticSuite