Bārdas trimmeris Philips ar lāzera projekciju

Vairāk informācijas
Preces kods 704585
Akumul.darb.laiks 80min.
Barošanas veids Akum./ No tīkla
Garuma uztādījumi 0.4-7mm
Komplektā Detaļu trimmeris, ķemmes uzgalis
Krāsa Melna/ Hroma
Lādēšanas laiks 1h
Modelis BT 9297/15
Papildus info 17 garuma iestatījumi, ūdensdrošs
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
704585
Kluba biedriem 97.99 € Cena 104.99 €
Pieejamība veikalos

Pasaulē pirmais bārdas trimmeris ar lāzera vadību. Ideāli apgriezta bārda ar mūsu ekskluzīvo lāzera staru projekcijas funkciju. Izmantojiet sarkano gaismas līniju, lai abās sejas pusēs izveidotu precīzi konturētu, simetrisku griezumu.

 

Lāzera vadība vienmēr precīzam, simetriskam griezumam. Ideāli apgriezta bārda ar mūsu ekskluzīvo lāzera staru projekcijas funkciju. Izmantojiet sarkano gaismas līniju, lai abās sejas pusēs izveidotu precīzi konturētu, simetrisku griezumu.

 

Ātrākai griešanai metāla asmeņi ir divkārši uzasināti. Mūsu metāla nerūsējošā tērauda asmeņi ir īpaši izturīgi un divkārši uzasināti. Tas nozīmē, ka tie ir paredzēti ļoti ilgam darbmūžam un var nogriezt pat visbiezākos matus. Griešanas laikā tie paši uzasinās, viegli berzējoties viens pret otru. Tādējādi jūs katru reizi iegūstat precīzu, līdzenu griezumu.

 

Paceļ un virza matiņus vieglai un līdzenai apgriešanai. Apgrieziet rugājus ar vienu ātru gājienu. Mūsu novatoriskā pacelšanas un apgriešanas sistēma paceļ matiņus un pēc tam virza tos pretī dubultīgi uzasinātajiem nerūsējošā tērauda asmeņiem. Rezultāts ir līdzeni rugāji vai griezums ar vienu gājienu.

 

80 minūšu darbības laiks pēc 1 stundas uzlādes, vai arī pievienojiet tīklam. Mūsu uzlabotais litija jonu akumulators nodrošina 80 minūtes ilgu bārdas trimmera darbību pēc 1 stundu ilgas uzlādes. Ja jums griešanas laikā nepieciešams vairāk strāvas, jūs varat vienkārši pievienot trimmeri sienas kontaktligzdai. Šo trimmeri var izmantot gan bez vada, gan pievienotu kontaktligzdai.

 

Grieziet ar precīzu 0,2 mm soli no 0,4 mm līdz 7 mm. Veidojiet bārdas formu ar īpašu rūpību, izvēloties matiņu garumu ar 0,2 mm precizitāti. Izmantojiet tālummaiņas ritenīti, lai izvēlētos un fiksētu nepieciešamo garumu, sākot no 0,4 mm līdz pat 7 mm.

 

LED displejā ir skaidri redzams garuma iestatījums. Lai LED displejā skatītu izvēlēto garuma iestatījumu milimetros, pagrieziet tālummaiņas ritenīti.

 

Ātri uzziniet trimmera akumulatora līmeni. Ar vienu acu uzmetienu nosakiet, vai trimmeris ir uzlādēts vai tam nepieciešama uzlāde. 3 vienkāršas joslas parāda atlikušo uzlādes laiku, kā arī uzlādes statusu, kad trimmeris ir pievienots kontaktligzdai.

 

100% ūdensdrošs ērtai, rūpīgai tīrīšanai. Lai rūpīgi notīrītu ūdensdrošo bārdas trimmeri, vienkārši noskalojiet to zem krāna.

 

Griež nemainīgi pat biezākus matus Šī trimmera jaudīgais motors griež nepārtraukti neatkarīgi no matu biezuma. Tāpēc jūs varat apgriezt bārdu no sākuma līdz beigām bez pārtraukuma.

 

Ādu saudzējošie noapaļotie gali novērš kairinājumu. Perfekta, saudzējoša griešana. Trimmera asmeņiem ir noapaļoti gali, lai novērstu ādas kairinājumu — pat, ja nelietojat ķemmi.

 

Detaļu trimmeris perfektām malām un detaļām. Piešķiriet savam stilam pilnību. Noklikšķiniet uz detaļu trimmera, lai definētu bārdas vai ūsu malas un detaļas.

Search engine powered by ElasticSuite