Bārdas trimmeris Philips 14in1

Vairāk informācijas
Preces kods 704658
Akumul.darb.laiks 120min.
Garuma uztādījumi 1-16mm
Komplektā 1 regulējama bārdas ķemme, 2 ķermeņa ķemmes, 2 rugāju ķemmes, 3 matu ķemmes, ausu un deguna trimmeris, detaļu trimmeris, ķermeņa ādas aizsardzības piederums, ķermeņa skuveklis, precīzais skuveklis, Trimmeris
Krāsa Sudraba
Lādēšanas laiks 1h
Modelis MG 7720/15
Zīmols Philips
Izpārdots
SKU
704658
Kluba biedriem 61.69 € Cena 64.99 €
Pieejamība veikalos

Vislabākā ieveidošana un precizitāte. Pilnveidojiet savu stilu ar mūsu precīzāko un daudzpusīgāko trimmeri. 14 augstākās klases piederumi ļauj jums izveidot savu unikālo stilu, no matu galiem līdz papēžiem. Maksimāla precizitāte ar DualCut asmeņiem un kontroli, ko sniedz neslīdošs gumijas rokturis.

 

DualCut tehnoloģija maksimālai precizitātei ar 2x vairāk asmeņiem. Maksimāla precizitāte ar DualCut tehnoloģiju, kas ietver 2x vairāk asmeņu. Tērauda asmeņi viegli rīvējās viens gar otru, griešanas laikā pašuzasinoties. Rezultātā asmeņi nezaudē asumu pat pēc 5 gadus ilgas darbības.

 

Apgrieziet un ieveidojiet sejas, galvas un ķermeņa apmatojumu ar 14 instrumentiem. Šis universālais trimmeris viegli apgriež un ieviedo sejas apmatojumu, matus un ķermeņa matiņus.

 

Metālisks trimmeris precīzi apgriež bārdu, matus un ķermeņa matiņus. Izmantojiet metālisko trimmeri ar DualCut tehnoloģiju bez ķemmes, lai iegūtu tīras, asas līnijas ap bārdu, kaklu un matiem, vai arī apgrieziet ķermeņa apmatojumu līdz nelielam garumam.

 

Ķermeņa skuveklis ērti noskuj ķermeņa apmatojumu. Ērta skūšanās zem kakla līnijas ar mūsu ķermeņa skuvekli. Mūsu unikālā ādas aizsardzības sistēma aizsargā par jutīgākās ķermeņa daļas, lai noskūtu matiņus tikai 0,5 mm garumā.

 

Precīzais skuveklis pielīdzina vaigu, zoda un kakla līnijas. Izmantojiet precīzo skuvekli pēc apgriešanas, lai pielīdzinātu vaigu, zoda un kakla līnijas.

 

Metālisks detaļu trimmeris ieveido bārdas vai kazbārdiņas līnijas. Izveidojiet precīzas līnijas, kontūras un detaļas, lai izceltu vai mainītu savu stilu.

 

Deguna trimmeris saudzīgi likvidē nevēlamus deguna un ausu matiņus. Viegli un ērti likvidējiet nevēlamus deguna un ausu matiņus.

 

8 ķemmes sejas, matu un ķermeņa kopšanai. 2 rugāju ķemmes (1,2 mm) , 1 regulējama bārdas ķemme (3-7 mm), 3 matu ķemmes (9,12,16 mm) un 2 ķermeņa ķemmes (3,5 mm).

 

Darbības laiks: līdz 120 minūtes ilga darbība ar vienu uzlādi. Lielas veiktspējas litija jonu akumulators nodrošina līdz 120 minūtes ilgu darbību ar 1 stundas uzlādi. 5 minūšu ātrā uzlāde ir pietiekama vienai matiņu apgriešanas reizei.

 

Neslīdošs gumijas rokturis uzlabotam komfortam un kontrolei. Augstas kvalitātes gumijas rokturis lieliskam komfortam un kontrolei.

 

Ūdensizturīgs izmantošanai dušā. Šis trimmeris ir izstrādāts ūdensizturīgs, lai to varētu ērti lietot dušā un mazgāt krāna ūdenī.

 

Uzglabāšanas somiņa ērtībām un ceļošanai. Izmantojiet ērto somiņu uzglabāšanai vai ceļojumiem. Tā aizsargā trimmeri un visus tā rīkus, kamēr atrodaties ceļā.

 

 

Search engine powered by ElasticSuite