Augstspiediena mazgātājs Karcher K4 Premium Full Control

Vairāk informācijas
Preces kods 614690
Prece Augstspiediena mazgātājs Karcher K4 Premium Full Control
Modelis K 4 Premium Full Control
Patēriņš l/h 420l/h
Svars (kg) 11.95kg
Izpārdots
SKU
614690
Kluba biedriem 259.99 € Cena 355.99 €
Pieejamība veikalos

K 4 PREMIUM FULL CONTROL.

 

Spiediena mazgātājs ar spiediena rādītāju uz pistoles – īstajam spiedienam uz jebkuras virsmas. Sevī ietver šļūteņu spoli. Lieliski piemērots vidēji nopietniem netīrumiem. Mazgāšanas jauda 30 m2/h.

 

Šis spiediena mazgātājs ar šļūtenes spoli ir lieliski piemērots neregulārai vidēji nopietnu netīrumu tīrīšanai ar mazgāšanas jaudu 30 m2/h. Ar Full Control spiediena tīrītāju Jūs atradīsiet īsto spiedienu jebkurai virsmai.

 

Lai nodrošinātu maksimālu kontroli, spiediens ir regulējams uz smidzināšanas caurules un tiek uzrādīts uz pistoles esošajā LED displejā. Pārslēgšanās no augstspiediena uz mazgāšanas līdzekļa režīmu iespējams paveikt bez strūklas caurules nomaiņas. Mazgāšanas pistole ir ērti piekļūstama un to iespējams novietot kopā ar strūklas cauruli nelielu mazgāšanas pārtraukumu laikā.

 

Pateicoties teleskopiskajam rokturim ar regulējamu augstumu, Jūs šo iekārtu variet komfortabli pārvietot ar vilkšanas palīdzību, savukārt uzglabāt visai kompaktā stāvoklī. Un ar ērto Plug 'n' Clean sistēmu Jūs ar vienu vienkāršu kustību variet nomainīt mazgāšanas līdzekļus un, vienkārši uzmetot aci, pārbaudīt to atlikuma līmeni.

 

Spiediena tīrītājs arī ir aprīkots ar zemāku smaguma centru lielākai stabilitātei, praktisku šļūtenes turētāju un robustu pamatni. Tā pamatne arī var tikt izmantota kā otrs rokturis, ļaujot to ērti novietot plauktā vai ievietot automašīnas bagāžniekā.

 

Full Control Power pistole un strūklas caurules.

Trīs spiediena līmeņi un tīrīšanas līdzekļa iestatījums nodrošina optimālus darba apstākļus visām virsām. Spiedienu iespējams regulēt, pagriežot Vario Power uzgali līdz tiek parādīts vēlamais līmenis. Uz Full Control Power pistoles esošais LED displejs ļauj ērti apskatīt visus iestatījumus. K 4 Premium Full Control: Novietne ērtai piederumu uzglabāšanai.

 

Novietne ērtai piederumu uzglabāšanai.

Full Control Power pistole un strūklas caurule var tikt novietota uz pašas iekārtas, lai ietaupītu vietu. Full Control Power pistole ir ērti piekļūstama un vienmēr gatava darbam. Pēc darbu pabeigšanas Full Control Power pistole un strūklas caurule var tikt novietot uz pašas iekārtas, lai ietaupītu vietu. K 4 Premium Full Control: Plug 'n' Clean funkcija

 

Plug 'n' Clean funkcija.

Ātra, ērta un parocīga tīrīšanas līdzekļu pielietošana kopā ar spiediena mazgātāju. Kärcher tīrīšanas līdzekļi paaugstina efektivitāti un palīdz aizsargāt tīrāmo virsmu.

 

Šļūtenes spole:

- Spiediena šļūteni vienmēr iespējams ērti noglabāt, izmantojot ērtu spirālveida tinumu.

 

Teleskopiks rokturis:

- Ērts pārvietošanas roktura augstums.

- Pilnībā ievelkams ērtai glabāšanai.

 

Quick Connect sistēma:

- Augstspiediena šļūtene ir viegli un ātri pievienojama un atvienojama no pistoles un iekārtas.

 

Aprīkojums:

- Vario Power Jet.

- Dubļu frēze.

- Augstspiediena šļūtenes spole.

- Augstspiediena šļūtene, 6 m.

- Ierīce ar ātro savienojumu.

- Tīrīšanas līdzekļu pielietošana, izmantojot, Plug 'n' Clean sistēma.

- Teleskopiks rokturis.

- Motors ar ūdens dzesi.

- Mīkstā soma.

- Integrēts ūdens filtrs.

- A3/4" dārza šļūteņu savienošanas adapteris.

 

PIELIETOŠANAS VEIDI:

- Velosipēdi.

- Dārzkopības iekārtu un aprīkojuma tīrīšanai.

- Dārzam/terasei/balkona mēbelēm.

- Sētu, mazu dārza celiņu un akmens plākšņu tīrīšanai.

- Motociklu un skūteru tīrīšanai.

- Mazu automašīnu tīrīšanai.

Search engine powered by ElasticSuite