Augstspiediena mazgātājs Karcher HD 5/15 CX Plus

Vairāk informācijas
Preces kods 714041
Izpārdots
SKU
714041
Kluba biedriem 699.99 € Cena 899.99 €
Pieejamība veikalos

HD 5/15 CX Plus.

 

Praktiska, mobila un daudzpusīga augstspiediena iekārta mazgāšanai ar auksto ūdeni HD 5/15 CX Plus, ko var izmantot kā vertikālā, tā horizontālā stāvoklī. Ar novietni piederumu uzglabāšanai, misiņa cilindra bloku un automātisko spiediena samazināšanas sistēmu.

 

Kompakta, viegla un daudzpusīga aukstā ūdens augstspiediena tīrīšanas iekārta HD 5/15 CX Plus, kurai ir lieliska mobilitāte, un ko var izmantot kā vertikālā, tā horizontālā stāvoklī.

 

Šai iekārtai ir piederumu novietne, un pateicoties tās misiņa cilindra blokam un automātiskajai spiediena samazināšanas sistēmai, kas nodrošina ilgu kalpošanas laiku. Turklāt iekārta pārsteidz ar dažādiem inovatīviem risinājumiem, kuri uzlabo darbu veikšanas komfortu, kā arī ļauj iekārtu ātrāk sagatavot darbam un tai esot darbībā nomainīt dažādus piederumus.

 

EASY!Force augstspiediena pistole efektīvi absorbē augstspiediena strūklas atsitiena spēku, un nodrošina ērtu tās mēlītes lietošanu, savukārt EASY!Lock ātrizjaucamie savienojumi ļauj pievienot un atvienot piederumus piecas reizes ātrāk par parastajiem skrūvju savienojumiem, turklāt tie ir tikpat izturīgi un ilgkalpojoši.

 

Šāda visaptveroša aprīkojuma pakete ļauj panākt nevainojamu tīrīšanas rezultātu, nenogurdinot iekārtas operatoru.

 

Ietaupiet enerģiju un laiku! EASY!Force augstspiediena pistole un EASY!Lock ātrizjaucami savienojumi.

EASY!Force augstspiediena pistoles risinājums, kas ļauj darboties ilgstoši un nepagurstoši. Īpaši izturīgi un ilgi kalpojoši EASY!Lock ātrizjaucamie savienojumi. Turklāt tos var pievienot/atvienot piecas reizes ātrāk nekā skrūves savienojumus.

 

Mobilitāte.

Iekārtas priekšpusē izvietotais pārvietošanas rokturis ļauj to ērti iekraut transportlīdzeklī un pārvadāt. Virzīšanas rokturi var ērti nolocīt, nospiežot vienu pogu.

 

Lielāka darbības brīvība.

Iespējama vertikālā un horizontālā regulēšana. Iekārtu izmantojot horizontālā stāvoklī, papildus drošībai riteņi tiek pacelti no zemes. Tādējādi tiek nodrošināta iekārtas maksimāla stabilitāte. Atsevišķs izsmidzināšanas iekārtas uzglabāšanas un transportēšanas stāvoklis.

 

Augstāka kvalitāte:

- Automātiskā spiediena samazināšanas sistēma aizsargā sūkņa komponentus un paildzina tā kalpošanas laiku.

- Augstas kvalitātes misiņa cilindra galva.

- Liels, viegli pieejams ūdens filtrs ar smalku sietu, kas aizsargā sūkni no ūdenī esošajām netīrumu daļiņām.

 

Piederumu novietne:

- Vītnes savienojums (M 18 × 1,5) virsmu tīrītāja uzglabāšanai tieši uz iekārtas.

- Praktisks nodalījums uzgaļiem trīsstrūklu uzgalim un rotējošajam uzgalim.

- Integrēta šļūtenes spole ar 15 m garu augstspiediena šļūteni. Plašam darbības rādiusam un vienkāršai uzglabāšanai (CX modeļi).

 

Search engine powered by ElasticSuite