Augstspiediena mazgātājs Karcher 7 Compact

Vairāk informācijas
Preces kods 714212
Prece nopērkama veikalos
SKU
714212
Kluba biedriem 509.99 € Cena 559.99 €
Pieejamība veikalos

K 7 COMPACT

 

Kompakts un ērti izmantojams - "K7 Compact" spiediena mazgātājs ar motoru, kas tiek dzesēts ar ūdeni. Paredzēts biežai izmantošanai un noturīgu netīrumu tīrīšanai, piemēram, kājceliņu, peldbaseinu, velosipēdu vai lielu transporta līdzekļu tīrīšanai.

 

K7 Compact spiediena mazgātājs ir kompakts, ērti lietojams un jaudīgs. Ierīcei ir motors, kas tiek dzesēts ar ūdeni, un tā ir paredzēta biežiem tīrīšanas darbiem un noturīgu netīrumu tīrīšanai ap māju.

 

Spiediena mazgātājs ir aprīkots ar diviem pārvietošanas rokturiem un teleskopisku rokturi, un to ir ērti pārvietot un ietilpināt uzglabāšanai pat nelielās vietās. Turklāt ierīces komplektā ir Quick Connect pistole, 10 m gumijas augstspiediena šļūtene un ūdens filtrs.

 

Piedevām klāt nāk Vario Power uzgalis, ko viegli pagriežot, iespējams mainīt spiedienu un dubļu frēze ar rotējošu zīmuļa strūklu, kas ļauj tikt galā pat ar visgrūtāk notīrāmajiem netīrumiem, neatstājot pēdas.

 

Vienkārša transportēšana.

Augstas kvalitātes alumīnija teleskopiskajam rokturim ir regulējams augstums ērtākai pārvietošanai, un tas ir ērti ievelkams atpakaļ. Nelielā izmēra, izturīgai kompaktklases ierīcei ir divi pārvietošanas rokturi un to ir ērti paņemt līdzi, kur vien dodaties. Šīs praktiskās, kompaktās ierīces ir ērti un vienkārši uzglabāt.

 

Nepārspējams sniegums.

Jaunākās tehnoloģijas ar ūdeni dzesējamais motors Jūs pārliecinās ar ilgo kalpošanas laiku un augsto snieguma pakāpi.

 

Quick Connect.

Vienkārši pievienojama augstspiediena šļūtene un augstspiediena strūklas pistole.

 

Atvere mazgāšanas līdzeklim:

- Vienkārša un ērta mazgāšanas līdzekļa izmantošana.

 

Trīs virzuļu aksiālais sūknis:

- Nav nepieciešama tehniskā apkope.

 

Motora izslēgšanas funkcija:

- Motors izslēdzas, kad strūklas pistole ir aizvērta.

Search engine powered by ElasticSuite